Skip to main content
test
Lähihoitaja-ohjaaja - Jämsän kaupunki

Jämsän kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee Jämsään vammaispalveluihin lähihoitaja-ohjaajien sijaisia syyskaudelle 2022 henkilökohtaiseen apuun vaikeavammaisille ja tuki- ja ohjauskäynteihin kehitysvammaisille henkilöille. Työhön kuuluu asiakkaiden itsenäinen avustaminen, ohjaus ja tukeminen päivittäisissä toimissa asiakkaiden omissa kodeissa ja kodin ulkopuolella (esim. asioinnit) sekä yhteistyö asiakkaan asioissa yhteistyökumppaneiden kanssa. Avustamiseen voi liittyä myös hoidollisia tehtäviä, asiakkaan terveydentilan ja toimintakyvyn jatkuvaa arviointia, seuraamista ja sen ylläpitämistä.
Tehtävien hoito edellyttää oman auton käyttöä.
Lisäksi haemme vammaisavustajia vammaisten lasten ja nuorten mahdolliseen hoitoon ja avustamiseen koulujen loma-aikoina (joululoma 2022).

Hakijoilta edellytämme joustavuutta asiakkaiden muuttuvissa tilanteissa, palveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työkokemus ja suuntautuminen vammaistyöhön katsotaan eduksi.

Hakijoilta edellytämme ensisijaisesti sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa - myös alan opiskelijat huomioidaan. Alle 140 opintopistettä suorittaneet sairaanhoitaja-opiskelijat, sosionomiopiskelijat (lääkehoidon osaamisvaatimukset suoritettu) ja lähihoitaja-opiskelijat voivat toimia tehtävissä. Vammaisten lasten ja nuorten hoidossa voidaan huomioida myös esim. koulunkäynnin ohjaajat.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sote tessin mukaan. Työ on pääasiallisesti päivätyötä.
Asiakastietojärjestelmänä on LifeCare.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.
Jämsän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jamsa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vammaispalvelupäällikkö Armi Lehtinen, puh 040 570 1778, sähköposti armi.lehtinen@jamsa.fi

Lisätietoja

Jämsän kaupunki, sosiaali- ja terveystoimi, vammaispalvelut

Jämsä on noin 20 000 asukkaan yhteisöllinen, palveluhenkinen ja yllättävän monipuolinen kaupunki. Jämsässä on reilusti harrastus- ja työmahdollisuuksia, uudet koulut sekä kaikki sujuvan arjen takaavat palvelut.

Jämsän kaupunki on noin 900 työntekijän kehitysmyönteinen työyhteisö, jossa on nykyaikainen työympäristö ja työvälineet. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehditaan ja tasa-arvon sekä yhdenvertaisuuden toteutumista seurataan jatkuvasti.


Osoite: Kelhänkatu 3, 42100 Jämsä

Sinulle suositellut työpaikat