Lähihoitaja/ohjaaja/Kesätyö - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupunki tarjoaa asumispalvelua kehitysvammaisille yhdeksässä eri kodissa Tampereen alueella ja kahdessa eri kodissa Orivedellä.
Jokaisessa kodissa on asukkaita 10-14 asukasta ja lisäksi joissain kodeissa tarjotaan tilapäishoitoa.

Etsimme eri pituisiin kesäsijaisuuksiin lähihoitajia/ohjaajia. Sijaisuudet sijoittuvat touko-syyskuun ajalle, sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan/ohjaajan tehtäviin kuuluvat asukkaiden yksilöllinen ohjaaminen, tukeminen ja auttaminen arjen askareissa, perus- ja lääkehoito sekä harrastus- ja vapaa-ajantoiminnan tukeminen, suunnittelu ja järjestäminen. Työnkuvaan kuuluvat myös kodinhoidolliset työt (ruuanlaitto, siivoaminen, pyykkihuolto) yhdessä asukkaiden kanssa. Yhteistyö asukkaiden lähiverkoston kanssa on tärkeää.
Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä riippuen tarjotaanko kodissa ympärivuorokautista työtä.

Kesäsijaisuuksia voi tehdä nimikesuojatun lähihoitajan lisäksi myös lähihoitajaopiskelija, jolla on vaadittavat opintokokonaisuudet ja lääkehoito suoritettuna. Tehtävässä voi toimia myös muun soveltuvan sosiaali- ja/tai terveydenhuollon koulutuksen suorittanut tai sairaanhoitaja/terveydenhoitaja-opiskelija, joilla on sairaanhoitajan tutkinnosta suoritettuna vähintään 60 op, ensimmäinen harjoittelu ja lääkehoito. Eduksi tehtävässä on aikaisempi työkokemus kehitysvammatyöstä ja voimassaoleva LOVE-testi (Lop-osio) tai Love-testin hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista. Tehtävään vaaditaan hygieniapassi.
Tehtävissä suositellaan tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Lisätietoja

Kehitysvammaisten asumispalvelut

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/vammaisten-palvelut/kehitysvammaiset/asuminen.html

Tutustu työnantajaan

https://www.tampere.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/vammaisten-palvelut/kehitysvammaiset/asuminen.html

Tampereen kaupunki, Psykososiaalisen tuen palvelulinja, Kehitysvammaisten avopalvelut
Osoite: Orivesi, Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!