test

Lähihoitaja, Olarinluoman palvelukeskus, kesätyö

Hakuaika päättyy  14.4.2023 15:45


Haemme ohjaajia ammattitaitoiseen joukkoomme Olarinluoman palvelukeskukseen, joka tarjoaa tilapäismajoitusta, tuettua asumista ja tehostettua palveluasumista espoolaisille päihde- ja mielenterveysasiakkaille.

Tarjoamme eri pituisia sijaisuuksia toukokuun alusta syyskuun loppuun.

Olarinluoman Palvelukeskus toimii Asunto ensin -periaatteella, eli yksiköiden asiakkaat ja asukkaat voivat halutessaan käyttää päihteitä, mutta pyrimme tukemaan kaikkia asiakkaitamme päihteettömyyteen ja/tai hallittuun päihteidenkäyttöön.

Ohjaajana vastaat yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta. Työ on monipuolista, suunnitelmallista ja aktiivista asiakastyötä, jonka perustana on asiakaslähtöisyys. Ohjaajana työskentelet aktiivisesti asiakkaiden kanssa tukien ja ohjaten heitä sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Työ sisältää asiakkaiden ohjaamista arjen hallinnassa, verkostotyötä eri toimijoiden kanssa sekä palveluohjausta, sisältäen tuki- ja virastoasiat.

Loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan. Luemme eduksi jo suoritetut Love- lääkeluvat. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Työpaikan nimi ja osoite: Luomanportti 11, 02200 Espoo
Työaika: Jaksotyö 114 h 45 min / 3 viikkoa, sisältäen yötyötä.
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme: kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi arvostamme huumorintajuista, oma-aloitteista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä asennetta. Mikäli ilmoitus herätti kiinnostuksesi ja tunnistit itsesi edellä mainituista, hae meille kesätöihin!

Tehtävästä lisätietoja antaa palveluvastaava Taija Vitikainen p. 040 6368281 ja palveluvastaava Niina Varonen p. 040 6369738

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​ Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan