Lähihoitaja, Onnela - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Lähihoitaja, Onnela - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen 12.8. - 31.12.2019 Onnelaan, Iittiin.

Onnela on 27 ikäihmisen koti, tarjoamme tehostettua palveluasumista Iitin Kausalassa. Etsimme innovatiiviseen joukkoomme lähihoitajaa. Yksikön toiminta on asukaslähtöistä ja toiminnallista. Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen ja hyvä elämä. Yhteistyö asukkaan läheisten kanssa on olennainen osa päivittäistä työtä.

Lähihoitajana toteutat itsenäisesti perushoitoa, osallistut lääkehoidon toteuttamiseen, arvioit asukkaan toimintakykyä ja hoidon tarvetta ja laadit niiden perusteella asukkaalle hoitosuunnitelman. Asukkaan hoidon tarpeen arvioinnissa ja hoitosuunnitelman laatimisessa käytetään RAI (Resident Assessment Instrument) -laatujärjestelmää ja sen tuottamaa tietoa. Työ on kolmivuorotyötä.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi hakijalta edellytetään terveydenhuoltolain ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa asetuksella (564/94) säädettyä nimikesuojattua ammattinimikettä. Toivomme hakijalta kokemusta vanhusten ja muistisairaiden hoivatyöstä. Työtä voivat hakea myös alan opiskelijat, joilla on riittävät perussairaanhoidon opinnot suoritettuna. Opiskelijan kelpoisuus arvioidaan tapauskohtaisesti. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tervetuloa työskentelemään meille!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://hoivakotionnela2.blogspot.com/

Marita Aholainen
puh. 040 775 2444
Arkisin klo 9-15 välisenä aikana

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Asumispalvelut, Onnela
Osoite: Jussintie 5, 47400 Kausala

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan