Lähihoitaja, oppisopimus (kotihoito) - Lohjan kaupunki

Yhdistä työ ja opiskelu! Tule töihin Lohjan kaupungin ikääntyneiden palveluihin oppisopimuksella!

Etsimme motivoituneita ja hoitotyöstä kiinnostuneita henkilöitä suorittamaan lähihoitajan tutkintoa oppisopimuksella määräaikaisiin (4) työsuhteisiin kotihoitoon.

Oppisopimuksella opiskellessasi suoritat tutkinnon käytännön osuuden työelämässä ja teoriaopinnot koulussa, kartuttaen ammattiosaamisen ohella tärkeää työkokemusta. Oppisopimusopiskelijoille maksetaan KVTES:n mukaista palkkaa työssäoloajalta.

Haemme jo opiskelunsa aloittaneita opiskelijoita, jotka haluavat suorittaa lähihoitajan tutkinnon loppuun työelämässä. Huomioimme haussa myös muut hakijat.

Toiveenamme ovat henkilöt, joilla on halua sitoutua tekemään työtä pitkäjänteisesti Lohjan kaupungilla ikääntyneiden palveluissa.
Kenelle? Mitä edellytetään?
- soveltuvuutta ja kiinnostusta ikääntyneiden hoito- ja hoiva-alalle
- mahdollisuutta tehdä vuorotyötä
- riittävän hyvää suomen kielen taitoa (kielitaitotaso B2.1)

Lähihoitajan toimenkuvaan kuuluu mm. toteuttaa sovittujen hoitolinjausten mukaista asiakkaan hoitoa ja huolenpitoa, tukea asiakkaan terveyttä ja toimintakykyä, ohjata asiakkaita ja omaisia sekä osallistua yksikön kehittämistyöhön. Lähihoitaja toteuttaa turvallista lääkehoitoa lääkehoitosuunnitelman mukaisesti. Työ edellyttää tilanteiden itsenäistä arviointia, harkintaa sekä ammatillisen vastuun mukaista toimintaa ja päätöksentekoa. Tehtävässä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Toimeen valitun lähihoitajan lääkehoidon osaaminen varmistetaan LOVe- lääkehoidon tentillä ja näytöillä.

Kelpoisuusehto: Lähihoitaja tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan koulutuksen opiskelija (laki 272/2005).

Lähihoitajan palkka on 2185,10€/kk, KVTES:n mukaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan koeaikaa, joka 6kk tai puolet työsuhteen kestosta. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä Lohjan kaupungin työterveyshuollon todistus terveydentilastaan. Työntekijöiltä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Haastattelut pidetään viikoilla 50-51, 7.12 klo 12-16, 10.12 klo 13-16, 17.12 klo 13-16.

Lisätietoja:
kotihoidon aluevastaava Katariina Pelkonen p. 044 374 7643
koulutustarkastaja Paula Lähteenkorva p. 044 369 6656 (Luksian oppisopimus)

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 4.12.2020 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-321-20. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Kotona asumisen tuki
Osoite: Lohja, 08100 Lohja

Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka