Lähihoitaja, oppisopimushaku - Espoon kaupunki

Kuvaus tehtävästä: Sinä ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta kiinnostunut. Haemme lähihoitajan tehtävästä kiinnostuneita oppisopimukseen Espoon kaupungin hoivakoteihin. Hoivakodit sijaitsevat eri puolilla Espoota ja voit hakulomakkeella kertoa, mistä yksiköstä toivoisit ensisijaisesti paikkaa.

Auroranmäki os. Auroranmäki 6 (Järvenperä)

Espoonlahden hoivakoti os. Merikansantie 4C (Espoonlahti)

Taavin muistipalvelukeskus os. Nauhakuja 2 (Mankkaa)

Kauklahden elä ja asu seniorikeskus os. Hansakartano 4 (Kauklahti)

Viherlaakson muistipalvelukeskus os. Kuusiniemi 13-16 (Viherlaakso)

Leppävaaran elä ja asu seniorikeskus os. Säterinkatu 3 (Leppävaara)


Kaikissa yksiköissä osallistut monipuolisesti asiakkaiden toiveiden mukaiseen arjen tukemiseen kuntouttavalla työotteella (hygienia, ravitsemus, sairaanhoidolliset asiat, virikkeellinen toiminta, ulkoilu jne.)

Valmistumisen jälkeen henkilö voi hakea Espoon kaupungin avoinna olevia lähihoitajan toimia.

Oppisopimuskoulutus on työssäoppimista työpaikalla, jota täydennetään teoriaopinnoilla. Koulutus perustuu määräaikaiseen työsuhteeseen, jolloin opiskelija saa työkokemusta ja ohjauksen ammatillisen tutkinnon suorittamiseen.

Opiskelijalle tehdään henkilökohtainen opiskeluohjelma, jonka mukaan opinnot etenevät. Opiskelija suorittaa lähihoitajan tutkinnon vanhustyön tai sairaanhoito- ja huolenpito osaamisala. Hakijalla tulee olla lähihoitajan opintojen pakolliset tutkinto-osat suoritettuina: kasvun tukeminen ja ohjaus, hoito ja huolenpito sekä kuntoutumisen tukeminen.

Haastatteluihin voidaan kutsua hakijoita jo hakuaikana. Haastatteluun valituille tulee erillinen kutsu.

Työpaikan nimi: Pitkäaikaishoito


Työaika: 114 h 15 min/3vko


Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Hakijalla tulee olla lähihoitajan opintojen pakolliset tutkinto-osat suoritettuina: kasvun tukeminen ja ohjaus, hoito ja huolenpito sekä kuntoutumisen tukeminen.

Tehtävässä edellytetään: 18 vuoden ikää ja opiskeluun tarvittavaa riittävän hyvää suomen kielen taitoa (vähintään B1.2). Edellytämme opiskelijalta valmiutta suorittaa Sairaanhoidon ja huolenpidon, Kuntoutuksen tai Vanhustyön tutkinto-osan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme opiskelijan kiinnostusta ja innostusta työskennellä ikäihmisten kanssa.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-FI/Seniorit/Seniorien_asuminen/Tehostettu_palveluasuminen/Espoon_kaupungin_hoivakodit

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa
osastonhoitaja Tiina Rasilainen, p. 0438271836

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut, Pitkäaikaishoito, Pitkäaikaishoidon resurssipalvelut
Osoite: Katso ilmoitus, 02070 Espoon kaupunki

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja