Lähihoitaja / Oriveden asumispalvelut - Tampereen kaupunki

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviin kuuluvat lähihoitajan tehtävät Oriveden asumispalveluissa Tähtiniemessä. Lähihoitaja toteuttaa laadukasta gerontologista hoitotyötä asukkaan omahoitajana. Työskentely on asukkaan elämänlaatua, voimavaroja ja toimintakykyä tukevaa ja edistävää. Työskentely toteutuu ensi sijassa Muistonkodin ympärivuorokautista hoitoa tarjoavassa yksikössä sekä tarvittaessa Tähtiniemi-rakennukseen hallinnollisesti kuuluvissa ryhmäkodeissa Arvonkoti, Toivonkoti ja Einonkoti. Työ on kolmivuorotyötä ja sisältää asukassiirtoja ja nostoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa. Valitulta edellytetään voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai sen suorittamista ennen työsuhteen alkua (LOVe LOP, LOVe KIPU, PKV-lääkelupa).

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen muistisairaiden ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä muut henkilökohtaiset vahvuudet, joita voidaan hyödyntää ikäihmisten toimintakyvyn ylläpitämisessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Katja Salomaa, puh. 050 569 7774.

Hakuaika päättyy 13.8.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Tutustu työnantajaan

osastonhoitaja Katja Salomaa, puh. 050 569 7774

Ikäihmisten palveluryhmä, Oriveden asumispalvelut
Osoite: Tähtiniemenranta 11, 35100 Orivesi as

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!