Lähihoitaja / Oriveden kotihoito - Tampereen kaupunki

Oriveden ja Tampereen sosiaali- ja terveyspalvelut toimivat yhdistyneesti. Tampere vastaa isäntäkuntana Oriveden palveluista.
Kotihoidossa huolehditaan jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan.

Haemme lähihoitajaa Oriveden kotihoitoon. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Lähihoitaja toimii kotihoidossa hoitotyön toteuttajana sekä varmistaa hoitotyön laadun ja kehittämisen. Työ on hoivatyötä asiakkaan omassa kodissa, joten työ vaatii itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja.
Valitulta edellytämme voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Loven osuuksista vaadimme LOP, KIPU ja PKV.

Eduksi katsotaan kiinnostus vanhusten hoitoon, joustavuus, hyvät yhteistyötaidot, yhteisöllisyys ja oma-aloitteisuus.
Eduksi luetaan myös B-ajokortti sekä myönteinen suhtautuminen teknologiaan.
Lisäksi vahvasti suositellaan tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotesuojaa.

Lisätietoja antavat:
Kotihoidon esimies Elli Ronkainen, puh. 040 133 9265 tai vastaava palveluesimies Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257.

Hakuaika päättyy 13.7.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Kotihoidon esimies Elli Ronkainen, puh. 040 133 9265 tai vastaava palveluesimies Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257.

Ikäihmisten palveluryhmä, Oriveden kotihoito
Osoite: Orivesi

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!