test
Lähihoitaja, Ortogeriatrinen osasto 2 - Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus

Etsimme osastollemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Osastolle tullaan tekonivelleikkauksen tai murtuman jälkeiseen intensiiviseen kuntoutukseen. Osastolla hoidetaan myös leikkauksen tai murtuman yhteydessä tulleita akuutteja sairauksia. Osastollamme pääset perehtymään kuntouttavaan hoitotyöhön sekä toteuttamaan sitä, ergonomisuutta unohtamatta. Hoito osastolla on kokonaisvaltaista ja arvioimme kuntoutusta yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa, käytössä on myös erilaisia toimintakykymittareita. Kliiniset taidot kehittyvät monipuolisesti ja osastolla on käytössä monia erilaisia apuvälineitä, joiden käyttöä pääset toteuttamaan.

Tarjoamme sinulle kehittämismyönteisen ja asiantuntevan työyhteisön tuen, sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joka mahdollistaa työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Työntekijöillämme on käytössä Turun kaupungin laajat työsuhde-edut.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Lisäksi edellytämme LOVen suorittamista koeaikana, jos sitä ei ole suoritettu ja tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Kati Seppänen, puh. 044 907 3600
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Terveyspalvelut, Sairaalapalvelut, Geriatrinen hoitolinja, Ortogeriatrinen osasto 2

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Vähäheikkiläntie 3, 20700 Turku

Sinulle suositellut työpaikat