Skip to main content
test

Kempeleen kunnassa Ikääntyneiden palveluissa on haettavana lähihoitajan (50%) tehtävä. Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on kotihoito.

Kotihoidon lähihoitajan monipuoliset tehtävät muodostuvat etupäässä vanhusasiakkaiden kotiin asumisen tukemisesta. Tehtäviin kuuluu muun muassa asiakkaan kokonaisvaltaisesta perushoidosta ja hoivasta huolehtiminen, lääkehoidon toteuttaminen ja seuranta sekä tiivis yhteistyö kotisairaanhoitajien ja muiden asiakkaan hoitoon osallistuvien yhteistyökumppaneiden kanssa. Työ on kolmivuorotyötä

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005, 8§) mukainen tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Haastatteluun kutsutaan hakemusten saapumisen mukaan. Lähihoitajan paikka täytetään 1.11.2022 alkaen tai erillisen sopimuksen mukaan.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti Kuntarekryn kautta 30.9.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.kempele.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat kotihoidon palveluesimies Tuija Luukkonen p. 040 1584 017 ja kotihoidon johtaja Raija Inkala puh.050-3169 686

Lisätietoja

Ikääntyneiden palvelut

Kempele on reilun 19 000 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on noin 1 100 henkilöä.


Osoite: Kempele, 90440 Kempele

Sinulle suositellut työpaikat