test

Lähihoitaja (Osasto 5, Sairaala Nova, Jyväskylä), määräaikainen

Hakuaika päättyy  12.12.2023 15:45

Tule lähihoitajaksi Jyväskylään Sairaala Novan osastolle 5!

Haemme määräaikaiseen tehtävään Novaan

LÄHIHOITAJAA Ajalle 20.12.2023-7.4.2024

Alueellisen osastotoiminnan Novan osastolla 5 hoidetaan monipuolisesti akuuttia sairaalahoitoa vaativia potilaita erikoisalasta riippumatta. Potilaat tulevat osastolle pääsääntöisesti Novan yhteispäivystyksestä tai erikoissairaanhoidon osastoilta sekä pienemmässä määrin avoterveydenhuollon päivystyspisteistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä ammattitaitoisten ja osaavien kollegoiden ja esihenkilön tuen.

Työ on laaja-alaista, vastuullista ja työssä tarvitaan hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää paineensietokykyä. Työ on kolmivuorotyötä. Arvostamme monipuolista kokemusta osastotyöstä. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu, joka auttaa yhdistämään työn ja vapaa-ajan tarpeidesi mukaan.

Perehdytykseen käytämme Intro-perehdytysohjelmaa. Suunnittelemme sinulle yksilöllisen perehdytysjakson ja mahdollistamme säännöllisen työnohjauksen. Tuemme osaamisen kehittämistä ja kannustamme ja mahdollistamme lisäkouluttautumisen.

Toimit tehtävässäsi osana moniammatillista tiimiä. Sairaalassamme toimii asiantuntijatehtävissä mm. haavanhoitajia, psykiatrisia sairaanhoitajia, fysioterapeutteja ja kotiutushoitajia. Tavoitteena on, että potilas saa oikea-aikaista ja tarkoituksenmukaista hoitoa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi edellytetään ajan tasalla olevaa LOP/LOVE-lääkeosaamista tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla ja tehtävä täytetään mahdollisesti hakuaikana sopivan hakijan löydyttyä.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:
-
osastonhoitaja
Sanna Anttila
p. 050-5660506
sanna.anttila@hyvaks.fi
-
apulaisosastonhoitaja
Tiina Karjalainen
p. 050-4401174
tiina.karjalainen@hyvaks.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Tutustu työnantajaan