Lähihoitaja/osastoapulainen - Pielaveden kunta

Haemme lähihoitajia/osastoapulaisia kesälomien sijaisiksi asumispalveluihin ja kotihoitoon. Huomioimme myös lähihoitajaopiskelijat.
Paikat voidaan täyttää jo aiemmin, mikäli sopivia hakijoita löytyy.


https://youtu.be/iv2n8_8OdC8

https://youtu.be/UMlYbS34dzw

Lisätietoja

http://www.pielavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Asumispalvelujen lähiesimies Kirsi Rajasuo, Puh. 040-4894 204, kirsi.rajasuo@pielavesi.fi
Kotihoidon lähiesimies Ilona Pekkarinen, Puh. 040- 6738 965, ilona.pekkarinen@pielavesi.fi
Vanhuspalvelujen päällikkö Minna Penttinen, Puh. 040-4894 823, minna penttinen@pielavesi.fi

Pielaveden kunta
Osoite: Savikontie 17, 72400 Pielavesi

Pielavesi on Pohjois-Savossa sijaitseva v. 1873 perustettu kunta. Pielavesi on elinvoimainen ja rohkea ihmisten yhteisö, joka turvaa laadukkaat lähipalvelut, yrittämisen edellytykset ja asukkaiden hyvän arjen yhdessä tekemällä ja yhteistyössä. Kuntamme asukasmäärä on noin 4800 asukasta.

Pielavesi ponnistaa luonnostaan -slogan kuvaa kahta voimavaraamme: puhdasta ja upeaa luontoa sekä pielavetisten tulevaisuuden uskoa.

Pielavesi on kesämökkiläisten suosiossa. Lomarakennusten yhteismäärä on n.1700. Puhtaiden vesistöjen rannoilla on vapaa-ajan asuntojen lisäksi lukuisia rantasaunoja. Loma-asutuksen ansiosta Pielaveden väkiluku liki tuplaantuu kesälomalaisten saapumisen myötä. Joka tapauksessa luvut ja faktat kertovat omaa kieltänsä Pielaveden vetovoimasta.

Kuntalaisten palveluita tuotamme hieman alle 300 kuntatyön ammattilaisen voimalla. Työpaikkana nojaamme henkilöstön valitsemiin arvoihin oikeudenmukaisuus, avoimuus, vastuullisuus ja luottamus. Valitut arvot kertovat siitä, mitä asioita pidämme tärkeinä organisaation toiminnassa ja mitkä asiat ovat toiminnan perustana. Yhteiset arvot kuvaavat toimintatapaamme ja valittujen arvojen mukaista toimintaa edellytetään kaikilta.