Skip to main content
test

Kiinnostaisiko työ itsenäisessä ja liikkuvassa kotihoidossa hyvän työporukan kanssa? Jos vastasit kyllä, saatat olla tiimimme uusi jäsen! Haemme joukkoomme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Olipa sinulla kertynyt työkokemusta jo paljon tai vain vähän, niin hae paikkaa rohkeasti, meiltä saat hyvän perehdytyksen työhön. Työn aloituksesta voidaan sopia joustavasti.

Työpisteemme sijaitsee kätevästi aivan junaradan varrella Oulunkylän terveysaseman yhteydessä ja kohta ohi vilistää myös raidejokeri.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on itsenäistä, monipuolista ja asiakaslähtöistä. Vaikka työ onkin itsenäistä, niin tiimin tuki on aina läsnä. Työtä tehdään moniammatillisessa yhteistyössä sekä oman tiimin, että muiden toimijoiden kanssa. Sinulle suunnitellaan omat vastuuasiakkaat, suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaidemme hoitoa yhdessä tiimin sairaanhoitajan, fysioterapeutin ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Meillä sinua kuunnellaan ja sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää työtäsi.

Alueena Oulunkylä on vehreää pientalo- ja pienkerrostaloaluetta. Käytössämme on polkupyöriä, sähköpyöriä sekä autoja liikkumista helpottamaan. Lisäksi käyntejä on mahdollista tehdä kävellen tai omalla autolla, josta saa kilometrikorvaukset. Saman katon alla toimii myös toinen lähipalvelualue, jonka kanssa teemme tiivistä yhteistyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet ja lisäksi laajat suuren työnantajan henkilöstöedut kuten liikunta- ja kulttuuriedun, työmatka- ja kaupunkipyöräedun sekä henkilöstökassan jäsenyyden. Sinulla on myös mahdollisuus hakea Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoja. Kaiken tämän lisäksi tarjoamme mahdollisuuden henkilöstön oman virkistyssaaren käyttöön merellisessä Helsingissä.

Olethan yhteydessä tai laita hakemusta tulemaan, kerron mielelläni lisää!

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Aiempi kotihoidon kokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on ennen kaikkea reipas työote ja hyvä asenne.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Oulunkylän kotihoito
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-82-23
  • 13.2.2023 tai sopimuksen mukaan
  • 2404,55 €/kk
  • 12.1.2023 - 9.2.2023 16:00
  • KuntaLähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Kotihoidon esihenkilö Emmi Pöyhönen
emmi.poyhonen@hel.fi, p. 09 310 69244 (arkisin klo 9-15)

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Oulunkylän kotihoito

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Kylänvanhimmantie 25, 00640 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat