test

Lähihoitaja, Pääkujan palveluyksikkö

Hakuaika päättyy  16.4.2024 14:00

Lähihoitajan määräaikainen toimi ajalla 13.5.2024 - 8.1.2025, vammaisten asumispalveluissa, Pääkujan palveluyksikössä.

Pääkujan palveluyksikkö Seinäjoella etsii lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 13.5.2024-8.1.2025 väliselle ajalle.

Eskoon alueella sijaitseva Pääkuja tarjoaa tehostettua palveluasumista liikuntarajoitteisille erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Huomioimme toiminnassa jokaisen omat voimavarat, kyvyt ja tahdon. Työskentelemme asiakkaan kanssa käyttäen kuntouttavaa työotetta ja kinestetiikkaa. Kinestetiikan avulla tuemme asukasta hänen perustoiminnoissaan siten, että hän kykenee mahdollisimman aktiivisesti osallistumaan toimintoihinsa sairaudesta tai vammasta huolimatta. Yksikössä työskentelee ammattitaitoinen osaajien joukko.

Odotamme sinulta suurta sydäntä kohdata ja olla osana kehitysvammaisten ihmisten elämää. Omaat reipasta työotetta, tahtoa ja kykyä työskennellä tiimissä. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on sosiaali-ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (Lain 559/199 tai 817/2015 mukainen kelpoisuus) tai aikaisempi vastaava tutkinto. Ammattioikeus tulee löytyä Valviran JulkiTerhikki/JulkiSuosikki -rekisteistä. Eduksi luetaan voimassa olevat lääkeluvat, EA-koulutus ja hygieniapassi.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos esitettävä ennen määräaikaisen toimen vastaanottamista.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Vastaava ohjaaja Soili Syrjälä

Puh.050-4746889

soili.syrjala@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan