Lähihoitaja: palveluasuminen, Lieksa (ID4152) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 15.3.2021 mennessä LÄHIHOITAJAN tehtävä

Haemme lähihoitajaa Lieksaan 30-paikkaiseen tehostettua palveluasumista ja vuorohoitoa tarjoavaan Hoivakoti Yrjönhoviin.

Tehtävänäsi on tukea asiakkaitamme niissä toimissa, joihin heidän voimavaransa eivät enää riitä ja järjestää turvallinen ja kannustava kotiympäristö pääasiassa erilaisille muistisairauksista kärsiville ikääntyneille. Yrjönhovissa toteutetaan asiakaslähtöistä omahoitajuutta, jossa omahoitaja huolehtii asukkaiden perustarpeista voimavaralähtöisesti. Teet työtäsi laajan yhteistyöverkoston kanssa, lähimpinä yhteistyötahoinasi Hoivakoti Yrjönhovin tiimit ja asiakkaiden läheiset.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Hyvät tiimityötaidot, perustehtävän hallinta ja halu kehittää työyhteisöä katsotaan eduksi.

Työtehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Työsuhde alkaa 3.5.2021 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Kysy lisätietoja palveluesimies Jonna Schadewitz- Laakkonen p. 013 330 6569 jonna.schadewitz-laakkonen@siunsote.fi

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 1.3.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-4152
  • 1.3.2021 - 15.3.2021 23:59
  • LieksaPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja