Lähihoitaja, palveluasuminen - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Lahteen, Palvelukeskus Onnelanpolun varahenkilöstöön.

Palvelukeskus Onnelanpolku on tehostettu liikuntapainotteinen asumispalveluyksikkö ja etsimme tehtäviin vanhusten liikunnan kehittämisestä kiinnostuneita hoitajia. Lähihoitajana tehtäväkuvasi on monipuolinen ja edellyttää hyvää organisointikykyä sekä kykyä joustaa muuttuvissa tilanteissa. Toimintakulttuurimme on yhteisöllinen ja asukkaiden osallisuutta tukeva. Olemme opiskelijamyönteinen työpaikka ja työhön sisältyy myös opiskelijoiden ohjausta. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielekkään työn Onnelanpolussa. Toivomme, että lähihoitajana kehität omalla toiminnallasi asukkaidemme aktiivista ja hyvää elämää. Työkokemuksen muistisairaiden parissa katsomme eduksi.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira) sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakuaikaa on jatkettu 18.9. asti. Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa. Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Tuija Riikkula
puh. 044 416 3166
tuija.riikkula@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Asumispalvelut, Palvelukeskus Onnelanpolku
Osoite: Harjulankatu 1, 15150 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!