Lähihoitaja palvelukodille - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee määräaikaista lähihoitajaa työsuhteeseen ajalle 18.5. - 6.9.2020.

Lähihoitajan tehtävät Kynnystien palvelukodilla, joka tarjoaa sosiaalihuoltolain mukaista tehostettua, ympärivuorokautista palveluasumista päihde- ja mielenterveyskuntoutujille. Työote yksikössä on kuntoutuksellinen ja asiakasta osallistava. Menetelmänä kuntoutuksessa käytetään yhteisöhoitoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tai perushoitajan tutkintoa. Lisäksi lääkehoidon osaaminen tulee olla varmistettu ja lääkelupa voimassa. Tehtävä edellyttää myös hygieniapassia.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 18.5.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Haastattelut pidetään viikoilla 10-11.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Pia Blomberg, puh. 014 266 3412 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Aikuissosiaalityö ja kuntouttavat palvelut
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!