Lähihoitaja Palvelukoti Nuutti - Euran kunta

Ensisijaisena paikkana Palvelukoti Nuutti.

Nuutti on asumispalveluyksikkö kahdeksalle autismin kirjoon kuuluvalle henkilölle. Lähihoitajan tehtävänä on osallistua Palvelukoti Nuutin kehitysvammaisten asukkaiden hoitoon ja ohjaukseen sekä arjenhallinnan taitojen ja itsenäisyyden tukemiseen. Työote on kuntouttava ja lähtökohtana on asukkaan yksilöllisyys ja omatoimisuus. Kunnioitamme asukkaan itsemääräämisoikeutta. Työntekijä osallistuu omalta osalta asumisyksikön kehittämiseen.

Työ on kolmivuorotyötä ja työntekijöiden käytössä on autonominen työvuorosuunnittelu. Työpaikkana Nuutti on työntekijää arvostava moniammatillinen työyhteisö.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan toisen asteen perustutkinto tai vastaava tutkinto. Eduksi katsotaan työkokemus kehitysvammahuollosta ja näyttö vaativasta asiakastyöstä erityisryhmien parissa, erityisesti autismin kirjoon kuuluvien asiakkaiden kohtaamisesta. Lisäksi työntekijältä toivomme innostavaa asennetta, oma-aloitteisuutta, joustavaa ja päättäväistä työotetta.

Palkkaus on sovellettavan kunnallisen sopimuksen ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen.
Valitun on ennen vakinaisen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä todistus suoritetusta hygieniapassista viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Euran kunta on savuton kunta

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

asumispalveluiden esimies Anu Saarni, puh. 044 422 4300

Euran kunta, Perusturvapalvelut, Vanhusten ja vammaisten palvelut, Vammaispalvelut, Palvelukoti Nuutti
Osoite: Nuutinkuja 3, 27510 Eura

Eura on n. 12 000 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.