test

Lähihoitaja, Palvelutalo Astrea, Hanko

Hakuaika päättyy  12.6.2023 15:45

Etsimme sinua joukkoomme tekemään arvokasta ja merkityksellistä työtä ikääntyneiden parissa!

Toimintamme perustana Palvelutalo Astrea on asiakkaiden hyvinvointia tukeva, mielekästä ja elämänmakuista elämää tarjoava palvelutalo. Työpäivään sisältyy asiakkaiden avustamista, huolenpitoa sekä heille tärkeiden harrasteiden mahdollistamista.
Hoitotyön ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee avustavaa henkilökuntaa, joka huolehtii asiakkaiden ruokailuun, siivoukseen ja pyykkihuoltoon liittyvistä tehtävistä.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään: Halua tehdä ikääntyneiden kanssa työtä. Hyvään arkeen kuuluu viriketoimintaa, ulkoilua ja läsnäoloa ikääntyneen arjessa sekä avustaminen päivittäisissä toimissa. Meillä ollaan mahdollisuuksien mukaan elämän loppuun asti, eli myös saattohoito on osa arkeamme. Olemme tiiviisti yhteydessä omaisten kanssa. Tule meille siis töihin. Iloiseen ja ammattitaitoiseen seuraan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme: Reipasta ja iloista otetta työhön

Työpaikan nimi ja osoite: Palvelutalo Astrea, Vuorikatu 4, 10900 Hanko
Työaika:114,45/3vko
Tehtävä on määräaikainen 29.11.2023 saakka.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy suhteessa työaikaprosenttiin ja työsuhteen kestoon.

Tehtävästä lisätietoja antaa
Vt palveluasumisen esimies Tuija Österback, joko puhelimitse 040 135 9456 tai sähköpostitse tuija.osterback@luvn.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan