Skip to main content
test
Lähihoitaja Palvelutalo Novaan - Hangon kaupunki

Haemme lähihoitajaa

Ensisijainen toimipaikka on Palvelutalo Nova. Lähihoitajan toimenkuvaan kuuluu hoitotyö ja viriketoiminnan ohjaaminen Novan tehostetun palveluasumisen yksiköissä. Toivomme sinulta kiinnostusta vanhusten, vammaisten ja etenkin muistisairaiden hoitotyötä sekä aktiivista otetta hoitotyön kehittämistä kohtaan.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (nimikesuojattu ammattihenkilö, Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä, 817/2015, Valtioneuvoston asetus 153/2016). Kielivaatimuksena on suomen- tai ruotsinkielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Odotamme Sinulta myös hyvää yhteistyökykyä, asiakaslähtöistä asennetta ja kiinnostusta iäkkäiden palvelujen kehittämistä kohtaan.

Toimeen haetaan viimeistään 8.12.2022 klo 15.00 Kuntarekry.fi -sivuston kautta. Myös kirjalliset hakemukset huomioidaan.

Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävään valitun on esitettävä työnantajan työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan kahden kuukauden kuluessa palvelussuhteen aloitettua.

Hangossa 24.11.2022

Perusturvavirasto

Lisätietoja

http://www.hanko.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat palvelutalon Novan esimies Päivi Komulainen, puh. 040 484 2860 paivi.komulainen@hanko.fi
tai vs. palveluasumisen esimies Tuija Österback, puh. 040 135 9456, tuija.osterback@hanko.fi

Lisätietoja

Hangon kaupunki, Iäkkäiden palvelukeskus

Hanko - Pieni kaupunki meren rannalla Meren ympäröimä Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta. Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman. Olemme savuton kunta.


Osoite: Narvikinkatu 12, 10900 Hanko
Hangon kaupunki - Savuton työpaikka Hangon kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat