Skip to main content
test
Lähihoitaja, palvelutalo - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme lähihoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin Vuorensyrjän palvelutaloon. Meillä on myös mahdollisuus räätälöidä juuri sinulle sopiva työaika ja - muoto. Voit esimerkiksi tehdä vain pelkkiä iltavuoroja, jos se on sinun elämäntilanteessasi paras vaihtoehto. Työt alkaa 7.2.2023 tai sopimuksen mukaan.

Vuorensyrjässä on kolme hoitotiimiä Usva, Ruska ja Sinisiipi, joissa on yhteensä 68 asukasta. Asukkaat ovat ympärivuorokautisessa hoidossa, jossa heidän hoidon tarve on vaihtelevaa. Asukkaat asuvat omissa asunnoissaan.

Meillä on moniammatillinen ja ikäihmisten hoitotyöhön motivoitunut henkilökunta. Pidämme tärkeänä kuntouttavaa työotetta, asiakaslähtöisyyttä, mielekästä arkea ja osallisuuden mahdollistamista.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä ja ikäihmistä kunnioittavaa lähestymistapaa, kehittämismyönteisyyttä ja positiivista työotetta.

Meiltä saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi ja tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ammattitaitoisessa ja huumorintajuisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä hoitajana ja oppia uutta.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Sijaisuuteen voidaan palkata opiskelija: Lähihoitajaopiskelijat, kun hoito- ja huolenpito suoritettuna. Sairaanhoitaja tms. muun tutkinnon opiskelijat, kun 30 op on suoritettuna.

Meillä on mahdollisuus myös lähihoitajan oppisopimuskoulutukseen edellyttäen, että opiskelijalla on suoritettuna sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta (180 osp) 2/3 = 120 ops, sisältäen 30 osp hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Aikaisempi kokemus ikäihmisten hoitotyöstä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Syystien seniorikeskus, Vuorensyrjän palvelutalo
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-03-135-23
  • 7.2.2023 - 30.9.2023
  • 2275,44 e/kk tai opintojen mukaisesti
  • 20.1.2023 - 6.2.2023 16:00
  • KuntaLähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Johanna Sankari p. 09 310 74379 tai
osastonhoitaja Arja Mannila p. 09 310 24580

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Syystien seniorikeskus, Vuorensyrjän palvelutalo

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Vuorensyrjä 7, 00770 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat