test
Lähihoitaja, palvelutalo - Sosiaali- ja terveystoimiala

Emmakodissa asuu 16 vaikeasti tai keskivaikeasti muistisairasta asukasta. Tiimimme koostuu lähihoitajista ja sairaanhoitajasta, joiden tukena toimivat fysioterapeutti ja toimintaterapeutti sekä sosiaali- ja kulttuuriohjaaja.

Pyrimme Emmakodissa yhdessä mahdollistamaan asukkaillemme omannäköisensä elämän, joka koostuu hoivan ja huolenpidon lisäksi kuntouttavasta toiminnasta, virikkeistä sekä yhdessäolosta. Teemme töitä kolmessa vuorossa ja meillä on käytössä työaika-autonomia eli saat suunnitella omat työvuorosi pitkälti itse.

Etsimme nyt tiimiimme muistisairaiden hoivasta kiinnostunutta hoitajaa. Arvostamme hyvää tiimityöskentelyä, joustavuutta ja iloista mieltä. Me Emmassa puolestamme tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja leppoisan työilmapiirin. Lupaamme myös perehdytyksen yksikön toimintaan ja tapoihin.

Mikäli muistisairaiden parissa työskentely on lähellä sydäntäsi, otamme sinut mielellämme osaksi tiimiämme. Sijaisuus alkaa 19.1.2022 tai sopimuksen mukaan mahdollisesti jo aiemmin.

Kelpoisuusehto:
Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Lisäksi tehtävässä edellytetään kokemusta muistisairaan hoitotyöstä.

Luemme eduksi voimassaolevat lääkeluvat.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Heidi Knichter, p. 09 310 73499, heidi.knichter@hel.fi, klo 9-14

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus-, ja hoivapalvelut, Emmakoti

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Madetojankuja 3, 00720 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat