Lähihoitaja / Pappilanpuiston campus - Tampereen kaupunki

Pappilanpuiston campus on Pappilanpuiston alueella toimiva kokonaisuus, joka tuottaa monimuotoisia palveluja ikäihmisille. Pappilanpuiston campus muodostuu palvelukeskuksesta, päiväkeskuksesta, palvelutalon kotihoidosta sekä tehostetun palveluasumisen toimintayksiköstä.

Etsimme Pappilanpuiston campuksen Palvelukoti Pappilanpuistoon lähihoitajaa, jolla on innostus asiakaslähtöiseen vanhustyöhön, hyvät yhteistyötaidot ja halu oman työn kehittämiseen. Lähihoitaja toteuttaa laadukasta gerontologista hoitotyötä asukkaan omahoitajana. Työskentely on asukkaan voimavaroja ja toimintakykyä tukevaa ja edistävää. Etsimme henkilöä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot, tiimityössä tarvittavaa joustavuutta, myötäelämisen taito sekä innostusta asiakaslähtöiseen vanhustyöhön ja sen kehittämiseen Pappilanpuiston campuksella.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa.

Eduksi on innostus asiakaslähtöiseen vanhustyöhön, hyvät yhteistyötaidot ja halu oman työn kehittämiseen. Eduksi lasketaan myös kokemus muistisairaan vanhuksen hoidosta sekä ammatillisten valmiuksien lisäksi mahdolliset muut henkilökohtaiset vahvuudet ja ominaisuudet, joita ryhmäkodissa voidaan hyödyntää,.

Työ on jaksotyötä ja sisältää asukassiirtoja ja nostoja.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava palveluesimies Arja-Liisa Heikkilä, puh. 040 759 1368 tai palveluesimies Tanja Venäläinen, puh. 040 806 2891.

Hakuaika päättyy 28.2.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava palveluesimies Arja-Liisa Heikkilä, puh. 040 759 1368 tai palveluesimies Tanja Venäläinen, puh. 040 806 2891.

Ikäihmisten palvelut / Pappilanpuiston campus
Osoite: Kourutaltankatu 2, 33560 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!