test
Lähihoitaja / Pappilanpuiston kotihoito - Tampereen kaupunki

Pappilanpuiston kotihoito on osa Pappilanpuiston campusaluetta ja se toimii kiinteästi yhteistyössä alueen muiden ikäihmisten palvelujen kanssa. Kotihoidossa huolehditaan jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan.

Haemme lähihoitajaa Pappilanpuiston kotihoitoon vakituiseen toimeen alkaen 7.2.2022, tai sopimuksen mukaan.

Kotihoidon lähihoitajana toimit hoitotyön toteuttajana varmistaen hoitotyön laadun ja kehittämisen. Haemme oman työn ja toiminnan kehittämisestä innostunutta ja osaavaa lähihoitajaa vahvistamaan ammattitaitoista ja iloista työyhteisöämme. Työssä onnistuaksesi tarvitset ammatillista kiinnostusta vanhusten laadukkaan hoitotyön toteuttamiseen sekä yhteistyökykyä kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Lähihoitajan työ on monipuolista ja ihmisläheistä hoitotyötä, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä joustavaa työotetta. Arvostamme myönteistä suhtautumista teknologiaan, sillä meillä on käytössämme uusimpia hyvinvointiteknologian tarjoamia ratkaisuja ja osallistumme aktiivisesti niiden kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV ja KIPU) hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista.

Eduksi katsotaan kokemus ikäihmisten hoidosta ja tiimityöskentelystä. Eduksi luetaan myös voimassa oleva B-ajokortti.

Suosittelemme vahvasti tartuntatautilain 48§:n edellyttämää tautisuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon esimies Riikka Salo, puh. 050 528 7079. Sähköposti muotoa etunimi.j.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 24.1.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon esimies Riikka Salo, puh. 050 528 7079. Sähköposti muotoa etunimi.j.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Ikäihmisten palveluryhmä, Kotihoito Pappilanpuisto

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat