Lähihoitaja / Pappilanpuiston kotihoito - Tampereen kaupunki

Vahvistamme ikäihmisten palvelulinjan ammattitaitoista henkilöstöä ja haemme oman työn ja toiminnan kehittämisestä kiinnostunutta ja osaavaa lähihoitajaa. Kotihoidossa huolehditaan jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan.

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimen tämän hetkinen sijoituspaikka on Pappilanpuiston kotihoito. Työn aloitus on sopimuksen mukaan.

Lähihoitaja toimii kotihoidossa hoitotyön toteuttajana sekä varmistaa hoitotyön laadun ja kehittämisen. Työssä toimitaan itsenäisesti ja käydään kotihoidon asiakkaiden omissa kodeissa. Hoitotyö on ihmisläheistä työtä, jossa on paljon vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Valitulta edellytetään LOVE- Lääkehoidon osaaminen verkossa -verkkotestin (LOP, PKV) hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista.

Eduksi katsotaan myös kiinnostus laadukkaan hoitotyön toteuttamiseen, valmiudet tiimityöskentelyyn ja joustavuus sekä hyvät yhteistyötaidot, yhteisöllisyys ja oma-aloitteisuus. Eduksi luetaan myös B-ajokortti sekä myönteinen suhtautuminen teknologiaan.
Lisäksi suosittelemme vahvasti tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito luetaan eduksi.

Lisätietoja antaa kotihoidon esimies Riikka Salo, puh. 050 528 7079.

Hakuaika päättyy 24.2.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Kotihoidon esimies Riikka Salo, puh. 050 528 7079 tai sähköpostilla etunimi.j.sukunimi@tampere.fi.

Tampereen kaupunki, Pappilanpuiston kotihoito
Osoite: Kourutaltankatu 2, 33560 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!