Lähihoitaja, Pellon kotihoito

Hakuaika päättyy  31.5.2024 15:00

Haaveiletko työstä ikäihmisten parissa, koetko aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin edistämiseksi? Hae meille lähihoitajan tehtäviin!

Lapin hyvinvointialueella on avoinna kaksi lähihoitajan tehtävää. Tehtävän sijotuspaikka on työn alkaessa Pellon kotihoidossa, mutta tarkentuu myöhemmin.

Toivomme, että olet lämminhenkinen ja kehitysmyönteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Kotihoidossa työskentelet osana tiimiä toteuttaen asiakkaan hoito-, palvelu- ja kuntoutussuunnitelmaa. Tuemme moniammatillisesti asiakkaiden kotona asumista ja työotteemme on asiakaslähtöinen sekä asiakkaan toimintakykyä edistävä. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuutena tehtäviin on lähihoitajan tutkinto. Tehtävässä edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtävän koeaika on kuusi (6) kuukautta. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Asunnon saannissa avustetaan, syksystä alkaen on mm. soluasuntoja vapaana. Pellossa on luonto lähellä, aktiviteetteja on ympäri vuoden, mm. hyvät mahdollisuudet retkeilyyn ja kalastukseen.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävään sähköisesti Kuntarekrypalvelun kautta. Hakuaikaa on jatkettu 31.05.2024 klo 15.00 saakka. Tehtävää aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan haussa.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Kiinnostuitko? Kysy lisää Pellon Kotihoidon esihenkilöltä marja.sipola@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!