test
Lähihoitaja/perushoitaja, syöpävuodeosasto - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Hei sinä lähihoitaja/perushoitaja, joka haluat haastaa itseäsi ja osaamistasi ja haluat perehtyä syövän hoidon jatkuvasti kehittyvään alaan. Olet se, jota haemme sijaisuuteen syöpävuodeosastolle! Etsimme kahta lähihoitajaa heti/mahdollisimman pian alkaviin sijaisuuksiin. Toinen sijaisuus päättyy 31.7.2022 ja toinen 6.8.2022.

Hoidamme pääasiassa kaikki Varsinais-Suomen erikoissairaanhoitoa tarvitsevat aikuiset syöpäpotilaat, lukuun ottamatta keuhkosyöpä-, hematologiset- ja gynekologiset syöpäpotilaat, jotka hoidetaan omilla erikoisaloillaan. Työmme on siis haastavaa ja työsi alkaakin kahden viikon perehdytyksellä, jonka aikana toimit toisen lähihoitajan työparina. Tämän jälkeen toimit itsenäisesti, mutta sinulla on aina työkavereita tukenasi. Vuodeosastotyö on kolmivuorotyötä. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu.

Meillä on tarjota sinulle työ, jossa toimit osana moniammatillista tiimiä ja kuulut innostuneeseen ja toisistaan välittävään työyhteisöön. Työmme on mielenkiintoista ja antaa sinulle taitoja ja valmiuksia jatkossa toimia lähes missä tahansa.

Odotamme sinulta työntekijänä joustavuutta ja hyviä työyhteisötaitoja sekä hoitajana tunnollisuutta ja läsnäolon ja kohtaamisen taitoa.

Tervetuloa!

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 mukainen pätevyys ja soveltuvuus haettavana olevaan tehtävään.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja asiasta antaa vs. osastonhoitaja Nina Julin, sähköposti: nina-maarit.julin@tyks.fi tai p. 0503188606.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 6 Operatiivinen toiminta ja syöpätaudit, TO6E Syöpäklinikka

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat