test

Lähihoitaja (Petäjäkoti,Petäjävesi) määräaikaisuus

Hakuaika päättyy  5.12.2023 15:45

Tervetuloa työkaveriksemme Petäjäkodille Petäjävedelle. Olemme moniammatillinen, sitoutunut ja osaava tiimi, joka hoitaa työtehtävät sydämellä. Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen 10.1.24 - 4.9.2024 aikavälille

LÄHIHOITAJAA

Petäjäkoti on kodinomainen 40 paikkainen ympärivuorokautinen palveluasumisen yksikkö, jossa on 30 vakituisen asumisen ja 10 lyhytaikaista arviointi- ja kuntoutuspaikkaa. Tiimissämme työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia, fysioterapeutti, vastaava sairaanhoitaja ja palveluvastaava. Henkilöstöä on yhteensä noin 37. Meille asukkaan ja henkilökunnan hyvinvointi ovat tärkeitä asioita, joiden eteen teemme yhdessä töitä. Työ on jakso- ja kolmivuorotyötä. Käytämme apuna autonomista työvuorosuunnittelua.

Tehtäviisi kuuluu asukkaidemme arjen turvaaminen, sairaanhoidollinen osaaminen, kuntoutuksen tukeminen ja läsnäolo. Työpäivään kuuluu asiakkaan perushoitoa sekä asiakkaan arjen tukemista mahdollisimman mielekkäästi, viriketoiminta huomioiden. Osallistut hoitotoimenpiteisiin ja autat asiakasta mm. ruokailuissa, pesuissa, pukeutumisessa sekä liikkumisessa.

Huolehdimme henkilöstön ajantasaisesta osaamisesta järjestämällä sisäisiä koulutuksia ja tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti sosiaalihuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Lisäksi tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista, tai sen suorittamista koeajan alussa. Tehtävään hakeutuvalta toivotaan hyviä yhteistyötaitoja ja kiinnostusta ikääntyneiden hoitotyöhön.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan ja tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden ja vammaisten henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Jätä yhteystietosi ja liitä hakemukseesi CV tai hyödynnä halutessasi hakulomakettamme.

Tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:
-
Tarja Ruuhilehto
Vastaava sairaanhoitaja
p. 040 487 7824
tarja.ruuhilehto@hyvaks.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 11 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Tutustu työnantajaan