Lähihoitaja - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Lähihoitaja - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Artjärven palvelutaloon Orimattilaan.

Artjärven palvelutalo on 41 ikäihmisen koti, tarjoamme tehostettua palveluasumista Orimattilan Artjärvellä. Etsimme innovatiiviseen joukkoomme lähihoitajaa vakituiseen toimeen. Yksikön toiminta on asukaslähtöistä ja toiminnallista. Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen ja hyvä elämä. Yhteistyö asukkaan läheisten kanssa on olennainen osa päivittäistä työtä.

Lähihoitajana toteutat itsenäisesti perushoitoa, osallistut lääkehoidon toteuttamiseen suoritetun lääkeluvan jälkeen, arvioit asukkaan toimintakykyä ja hoidon tarvetta ja laadit niiden perusteella asukkaalle hoitosuunnitelman. Asukkaan hoidon tarpeen arvioinnissa ja hoitosuunnitelman laatimisessa käytetään RAI (Resident Assessment Instrument) -laatujärjestelmää ja sen tuottamaa tietoa. Olet moniammatillisen hoitotiimin jäsen ja osallistut opiskelijoiden ohjaukseen. Työ on kolmivuorotyötä.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira). Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tervetuloa työskentelemään meille iloiseen ja toimeliaaseen joukkoon Artjärvelle!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Palveluesimies Kirsi Torppala
puh. 044 440 6697
kirsi.torppala@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Asumispalvelut, Artjärven palvelutalo
Osoite: Suurikyläntie 4, 16230 Artjärvi kk

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan