Lähihoitaja - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Lähihoitaja - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme viittä (5) LÄHIHOITAJAA vakituisiin työsuhteisiin kotiin vietävien palveluiden kotiutusyksikköön. Päätoimipaikka on Lahdessa, mutta toimit myös laajemmin koko yhtymän alueella.

Lähihoitajan työ kotiutusyksikössä on asiakkaan luona tapahtuvaa kokonaisvaltaista hoitotyötä kuntouttavan työotteen mukaisesti. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti sairaaloista kotiutuvia kotihoidon turvin tai ilman apuja asuvia henkilöitä. Kotiutuskäyntien lisäksi yksiköstämme hoidetaan turvapalveluiden auttajakäynnit.

Kotiutusyksikössä työskentelet kehittyvässä työyhteisössä. Hyödynnämme teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet, sähkölukot ja toiminnanohjausjärjestelmä. Lähihoitajat tekevät kaksi- ja/tai kolmivuorotyötä.

Arvostamme asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja, ennakkoluulotonta asennetta, vastuullista ja itsenäistä työotetta ja iloista mieltä. Työssä korostuvat myös organisointi- ja paineensietokyky. Tarjoamme sinulle reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön Eletään koko elämä -ajatuksen mukaisesti.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira). Tehtävässä tarvitaan voimassaolevat lääkehoitoluvat, mutta mikäli sinulla ei niitä ennestään ole, voit suorittaa ne meillä. Edellytämme myös ajokorttia ja oman auton käyttö katsotaan eduksi - kilometrikorvaus on käytössä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme henkilön heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Palveluesimies Kati-Marjukka Pohjonen
puh. 044 416 3979
kati-marjukka.pohjonen@phsotey.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut, Kotiutusyksikkö
Osoite: Niemenkatu 77, 15240 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan