Lähihoitaja, pienryhmäkoti Merihelmi, Merikarvia

Hakuaika päättyy  21.6.2024 15:00

Haemme vakituiseen tehtävään lähihoitajaa pienryhmäkoti Merihelmeen Satakunnan hyvinvointialueelle!

Merihelmi on kodinomainen pienryhmäkoti, joka on avattu vuonna 2020. Merihelmessä on kaksi solua ja asukaspaikkoja yhteensä kahdeksan. Merihelmi sijaitsee aivan Merikarvian keskustassa lähellä palveluita. Merihelmen lähellä on kauppa, uimahalli, jäähalli, kirjasto ja kahviloita.

Yksikkö on toiminnallinen, jossa korostuvat kuntouttava ja kehittävä työote.

Yksikössä työskentelee yksi sairaanhoitaja, sosionomi ja lähihoitajia, joten pääset työskentelemään moniammatillisessa työyhteisössä.

Haemme työyhteisöömme oma-aloitteista, innovatiivista ja kehitysmyönteistä lähihoitajaa. Hoitajan tehtäviin kuuluu vastata osana työryhmää asukkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta ja huolenpidosta, sekä olla osaltaan mukana asukkaiden yksilöllisten suunnitelmien teossa ja verkostoneuvotteluissa. Hoitajan työnkuva vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tiimi- ja verkostotyön taitoja.

Työ on kolmivuorotyötä sisältäen viikonloppuja. Merihelmessä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu.

Tarjoamme sinulle liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Kelpoisuusehtona tehtävään on lähihoitajan tutkinto ja sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus.

Eduksi katsomme kokemuksen kehitysvammahuollosta, kyvyn itsenäiseen työskentelyyn sekä halun olla kehittämässä asumisyksikön toimintaa. Eduksi katsomme myös autismin kirjon tuntemuksen sekä Lifecare-tietojärjestelmän osaamisen.

Palkkaussuhteen ehdot määriytyvät HYVTES-sopimuksen ja palkkaus SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.

Haastatteluita tehdään jo hakuaikana.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.


Lisätietoja

http://www.sata.fi

Yhteystiedot

Asumisyksikön esihenkilö Mira Salonen, p.044 701 2662 (Ma-pe klo 8-16)

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: rekrytointi@sata.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Tutustu työnantajaan