test

Lähihoitaja, Pispan kotihoito, Tampere

Hakuaika päättyy  4.4.2023 23:59

Oletko sinä tiimimme puuttuva palanen? Haemme vakituiseen, tai halutessasi määräaikaiseen, työsuhteeseen iloista ja yhteistyötaitoista lähihoitajaa Pispan kotihoitoon. Alan opiskelijana voit hakea meille sijaiseksi. Asiakkaamme arvostavat ystävällisiä kasvoja, helliä käsiä ja kuulevia korvia. He ovat onnellisia kohdatessaan avuliaan, reippaan ja luotettavan hoitajan.

Tule mukaan meidän tiimiin tekemään Pispan kotihoidon asiakkaille parempaa arkea. Arvostamme hyvää yhteishenkeä ja huumorintajua. Teemme työtä positiivisella asenteella, toisiamme auttaen. Otamme ilolla vastaan uusia työkavereita ja huolehdimme kokonaisvaltaisesta perehdytyksestä. Alkuun saat perehtyä tiimin työtapoihin, työtehtäviin sekä asiakkaisiin yhdessä työkaverin kanssa. Kotihoidon lähihoitajana työskentelet asiakkaiden kodeissa Pispan kotihoidon alueella. Työ on monipuolista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä, joka sisältää useita iloisia kohtaamisia ja läsnäolon hetkiä asiakkaiden kanssa. Vaikka teet työtä itsenäisesti, olet osa osaavaa tiimiämme, jossa ammattilaiset saavat tukea toisiltaan.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi. Saat käyttöösi Pirkanmaan hyvinvointialueen kattavat henkilöstöedut. Tarjoamme henkilöstölle laajat työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan.

Toivomme, että sinulla on aito kiinnostus kehittyä työssäsi osaavaksi ammattilaiseksi. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Työskentelyotteesi on joustavaa. Hyödynnämme asiakastyössä erilaista teknologiaa, käytämme mobiilikirjausta ja Evandos-lääkeautomaatteja, ja siksi toivomme sinulta myönteistä suhtautumista teknologiaa kohtaan.

Kiinnostuitko? Kysy rohkeasti lisää arkisin klo 9-15, palveluesihenkilö Päivi Jussila p. 040 639 7030 tai palvelupäällikkö Sirpa Hiltunen, puh. 050 68197. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Olet kelpoinen lähihoitajan tehtävään, jos olet suorittanut sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon (lähihoitaja), rekisteröitynyt Valviran ammattihenkilörekisteriin ja sinulla on tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuus. Olet suorittanut hyväksytysti Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU). Verkkotentit voi suorittaa työpaikalla. Eduksi luetaan B-ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus, mutta työtehtävien hoitamiseen on mahdollista käyttää myös tiimin leasing-autoa tai sähköpyörää. Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta, työkokemuslisästä, henkilökohtaisesta lisästä sekä mahdollisista muista palkanlisistä. Palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan. Työaika on kokoaikatyö, 2-vuorotyö. Myös osa-aikatyö on mahdollinen. Koeaika on kuusi kuukautta tai enintään puolet työsuhteen kestosta. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Hakuaika tehtävään päättyy 4.4.2023. Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33521 Tampere. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 9-15, palveluesihenkilö Päivi Jussila p. 040 639 7030, paivi.jussila@pirha.fi tai palvelupäällikkö Sirpa Hiltunen, puh. 050 68197, sirpa.hiltunen@pirha.fi.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan