Lähihoitaja / Pispan päiväkeskus - Tampereen kaupunki

Onko sinunkin sydäntäsi lähellä ihmisläheinen työ ikäihmisten parissa?

Haemme innostunutta ja reipasta lähihoitajaa sijaisuuteen Pispan päiväkeskukseen ajalle 4.10.2021-13.2.2022.

Vahvistamme Pispan päiväkeskuksen ammattitaitoista henkilöstöä ja haemme iloista ja yhteistyötaitoista lähihoitajaa tiimiimme. Meidän asiakkaat arvostavat ystävällisiä kasvoja, keskustelevaa mieltä ja kuulevia korvia.

Päiväkeskuspalvelun tavoitteena on ylläpitää ja parantaa kuntoutuksen avulla kotona asuvien asiakkaiden fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä. Päiväkeskustoiminta edistää asiakkaan sosiaalista kanssakäymistä, osallisuuden kokemusta sekä tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Pispan päiväkeskus toimii viitenä päivänä viikossa maanantaista perjantaihin ja se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Pyhäjärven kauniissa rantamaisemassa.

Toivomme sinulta innokasta ja positiivista asennetta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Arvostamme kokemusta ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta. Toivomme, että suhtaudut myönteisesti teknologiaa kohtaan ja olet kiinnostunut oman työsi sekä päiväkeskustoiminnan kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle aitoja ja merkityksellisiä kohtaamisia ikäihmisten kanssa, sekä ammattitaitoisen ja asiakkaita arvostavan työyhteisön. Otamme mielellämme vastaan uusia työkavereita ja perehdytämme tiiminä jokaisen työtehtävien pariin. Lähihoitajan työ päiväkeskuksessa on monipuolista, luovaa, ihmisläheistä ja vastuullista. Tarjoamme myös tuen oman työn ja toiminnan kehittämiseen.

Tehtävään haemme nimikesuojattua lähihoitajaa. Lähihoitajan tehtävässä voi toimia myös muun soveltuvan sosiaali- ja/tai terveydenhuollon koulutuksen suorittanut tai sairaanhoitaja/terveydenhoitaja-opiskelija, joilla on sairaanhoitajan tutkinnosta suoritettuna vähintään 60 op, ensimmäinen harjoittelu ja lääkehoito. Tehtävä edellyttää Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU) hyväksyttyä suorittamista. Työsuhteeseen valittu henkilö voi tarvittaessa suorittaa vaaditut testit työsuhteen alkaessa. Tehtävässä suositellaan vahvasti tartuntalain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Päivi Jussila, puh. 041 730 3484, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Hakuaika päättyy 27.9.2021.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Päivi Jussila, puh. 041 730 3484, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Ikäihmisten palveluryhmä / Pispan päiväkeskus

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat