test

Haemme Haaga 5 lähipalvelualueen kotihoidon tiimiimme lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen 1.2.2022 lähtien tai sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista, ja se mahdollistaa ammattitaitosi laaja-alaisen käytön. Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana ja työhön kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteutusta ja arviointia. Tiimimme on jaettu kolmeen pikkutiimiin, johon jokaiseen kuuluu yksi sairaanhoitaja/terveydenhoitaja ja muutama lähihoitaja. Pääset toimimaan asiakkaiden vastuuhoitajana. Perehdytämme sinut työhösi sinulle laaditun yksilöllisen suunnitelman mukaan.

Työpisteemme sijaitsee Pohjois-Haagassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Samassa osoitteessa sijaitsee myös toinen kotihoidon lähipalvelualue, jonka kanssa teemme tiivistä yhteistyötä. Matkat asiakkaille taittuvat autolla, pyörällä tai jalan. Arjen työtä sujuvoittaa Lean-johtamisjärjestelmä ja asiakkaiden hyvä hoito on toimintamme lähtökohta. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen ilta- ja viikonloppuvuoroja. Työ sisältää paljon asiakkaiden lääkehoitoon liittyviä tehtäviä ja työ edellyttää LOVe-lääkehoitotenttien suorittamista. Tenttien suorittaminen on mahdollista työsuhteen alussa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Läntinen kotihoitoyksikkö, Haaga 5 lähipalvelualue
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-60-22
  • 1.2.2022
  • Lh 2345,68 e/kk, hoit. 2247,20 e/kk
  • 12.1.2022 - 26.1.2022 15:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Vastaava kotihoidon esihenkilö Tanja Selenius, puh. 040 334 0594 arkisin klo 9-15.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Läntinen kotihoitoyksikkö, Haaga 5 lähipalvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Leiviskätie 11, 00440 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat