Lähihoitajan tehtävät kotihoidossa, työn aloittamispaikka vanhuspalvelut. Työ sisältää aamu-, ilta- ja yövuoroja.

Haemme kotihoitoon lähihoitajia ympärivuorokautisen kotihoidon toteuttamiseksi. Arvostamme tiimityössä tarvittavia hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työskentelyotetta ja päätöksentekokykyä sekä joustavuutta. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi vastaava kouluasteinen tutkinto. Ammattipätevyys on oltava tarkistettavissa (Valvira).

Tehtävässä toimiminen edellyttää Tartuntatautilain (122/2016) 48 § mukaisen työntekijää koskevan rokotussuojan ehtojen täyttymistä.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.

Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.

Tutustu työnantajaan

Vanhuspalveluiden päällikkö Katriina Virtanen, p. 044 701 6751

Porin kaupunki, Perusturva, Vanhuspalvelut, Kotihoito
Osoite: 28100 Pori

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka.