Lähihoitaja - Porin kaupunki

Haussa kolme lähihoitajaa vammaispalveluiden asumispalveluihin, ensimmäisenä sijoituspaikkana asuntola Tyrni.

Arvostamme työkokemusta kehitysvammaisten/autistisia piirteitä omaavien henkilöiden hoitotyöstä.

Eduksi katsomme hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot, kuntouttavan työotteen mukaisen työskentelyn sekä kiinnostuksen osallistua työn ja toiminnan kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen tutkinto (ammattipätevyys tarkistettavissa JulkiTerhikistä/Suosikista).

Tehtävässä toimiminen edellyttää Tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaisen työntekijää koskevan rokotussuojan ehtojen täyttymistä.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa. Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: HR-yksikkö/rekrytointi, Valtakatu 15 (PL 47), 28100 Pori.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 1852.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava ohjaaja Rita Pörsti p. 044 701 9675
Johtava ohjaaja Tarja Mannila p. 044 701 6015

Lisätietoja

Porin kaupunki, Perusturva, Sosiaali- ja perhepalvelut, Vammaispalvelut, Asumispalvelut, Asuntola Tyrni

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä -alalla kuin alalla-. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hieta liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asiakas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Veturitallinkatu 2 E, 28100 Pori

Sinulle suositellut työpaikat