test
lähihoitaja - Porin kaupunki

Haemme kuutta lähihoitajaa Porin perusturvan uuteen lastensuojelulaitosten varahenkilöstöön. Ensisijainen sijoituspaikka on ympärivuorokautisten lastensuojelulaitosten varahenkilöstössä.
Jokaiselle varahenkilöstössä toimivalle lähihoitajalle on määritelty kotiyksikkö. Varahenkilöstöä käytetään lyhyiden ja äkillisten poissaolojen korvaajina, ennen ulkopuolisen sijaisen palkkaamista. Varahenkilö työskentelee kotiyksikössään siinä tapauksessa, että varausta ei ole tehty muualle.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta eri-ikäisten lasten ja heidän vanhempiensa kanssa työskentelystä, lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukemisen osaamista sekä ajokorttia. Edellytämme sinulta myös laaja-alaista yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja, arvostavan, positiivisen ja kunnioittavan asenteen, oman työn organisoinnin taitoja ja kehittämismyönteisyyttä.

Eduksi katsomme kokemusta lasten- ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyöstä, erityisosaamista kuten esimerkiksi neuropsykiatrisesti oireilevien lasten kanssa, lääkehoidon koulutuksen ja hygieniapassin.

Tarjoamme työntekijöillemme haastavan ja mielenkiintoisen työn lisäksi keskustelevat työyhteisöt, työnohjauksen sekä työterveyshuollon.
Tehtävän vaatimuksena on lähihoitajan tutkinto, jossa suuntautumisvaihtoehtona on ollut lapset ja nuoret tai päihde- ja mielenterveystyö. Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Työ on vuorotyötä (jaksotyö 114,45 h 3 viikkoa). Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen hinnoittelukohta 02SOS06A mukaan.

Tehtävän hoitaminen edellyttää tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuajan kuluessa.

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä ne mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella Porin kaupunki/HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava ohjaaja Sari Sandholm p. 044 701 8297, sari.sandholm@porinperusturva.fi vastaava ohjaaja Annika Sorvari p. 044 701 6613, annika.sorvari@porinperusturva.fi Lastensuojelun päällikkö Leila Linnainmaa p. 044 701 6147, leila.linnainmaa@porinperusturva.fi

Lisätietoja

Porin kaupunki, Perusturva, Sosiaali- ja perhepalvelut, Sosiaali- ja perhepalveluiden yhteiset palvelut

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: 28100 Pori

Sinulle suositellut työpaikat