Kotihoito on tarkoitettu vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joiden toimintakyky rajoittaa itsenäistä suoriutumista arjen toiminnoissa. Kotihoidon lähihoitajana toimit omahoitajana nimetyille kotihoidon asiakkaille, joiden palveluista vastaat laaja-alaisesti. Kotihoidon lähihoitajan työ vaatii ryhmätaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme hakijalta kehittämishalukkuutta sekä aktiivista toimintaa kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoidossa. Jos koet itsenäisen ja vastuullisen työn omaksesi, niin haluamme sinut mukaan kehittyvään työyhteisöömme.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Edellytetään hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi edellytetään LOVe-lääkehoitoluvan suorittamista 3 kuukauden sisällä työn aloittamisesta, mikäli hakijalla ei LOVe-lääkehoitolupa ole voimassa.

Eduksi luetaan:
- Hyvät vuorovaikutustaidot, vastuullisuus ja ihmisläheinen työote
- Kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä moniammatillisessa tiimissä toimimiseen
- Innostunut, omatoiminen ja vastuullinen tapa työskennellä
- Pegasos- ja RAI-järjestelmien tuntemus
- Aikaisempi harjoittelu- tai työkokemus kotihoidosta
- Osa välimatkoista kävely-/pyörämatkan päässä, joten meillä pärjää myös ilman autoa. Ajokortti luetaan kuitenkin eduksi (alueella polkupyöriä ja auto yhteistyössä, oman auton käytöstä korvaus).

Tarjoamme sinulle:
- Yhteistyötä moniammatillisessa tiimissä
- Monipuolisen, vastuullisen ja palkitsevan työn kotihoidossa
- Turvallisen työsuhteen ja suuren työnantajan henkilöstöedut
- Tarvittavan perehdytyksen
- Monipuolista ja jatkuvaa koulutusta
- Opiskelijamyönteisen yhteisön ja mahdollisuuden toimia ohjaajana

Lisätietoja

http://www.turku.fi/toihinkotihoitoon

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Nina Forsström p. 050 552 9218 / etunimi.sukunimi@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Pohjoinen kotihoito, Kotihoito Portsa
Osoite: Iso-Heikkiläntie 8, 20200 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.