Skip to main content
test
Lähihoitaja: psykiatria, Joensuu: määräaikainen (id6490) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme lähihoitajaa psykiatrian osastolle 25 L sijaisuuteen 31.12.2022 asti. Hakuaika 17.8.2022 saakka.

Kiinnostaako sinua monipuolinen osastolla tehtävä hoitotyö psykiatristen potilaiden parissa? Haluatko lisäksi tehdä työtä psykiatristen potilaiden kanssa erikoissairaanhoidossa? Mikäli kiinnostuksesi heräsi, meillä on juuri sinulle tarjota työpaikka mahtavassa työyhteisössä.

Osasto 25L on 15-paikkainen suljettu päihdepsykiatrinen vastaanotto- ja hoito-osasto. Osaston perustehtävänä on hoitaa akuutit psykoosit ja muut psyykkiset kriisitilanteet, silloin kun turvallinen hoitoympäristö on tarpeen. Osaston erikoisalana on päihdeongelmaisten hoito, kun psykiatrista osastohoitoa tarvitaan. Hoito perustuu yksilövastuiseen hoitotyöhön, jonka suunnitteluun osallistuvat potilas, omahoitaja ja lääkäri. Työssä tarvitaan itsenäistä työotetta ja oman asiantuntijuuden jatkuvaa kehittämistä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Odotamme innostusta ja osallistumista potilaslähtöiseen hoitotyöhön sekä joustavuutta ja sitoutumista potilaiden hoidon kehittämiseen. Lisäksi odotamme sinulta kiinnostusta psykiatrisen potilaan kanssa tehtävästä hoitotyöstä.

Työtehtävät koostuvat osastolla tehtävästä hoitotyöstä yhdessä työryhmän kanssa sekä yksilöllisestä omahoitaja työstä psykiatristen potilaiden parissa. Osastolla työtovereinasi on moniammatillinen henkilökunta.

Tarjoamme sinulle tärkeän ja monipuolisen työn lisäksi suunnitelmallisen perehdytyksen, täydennyskoulutusta ja työnohjauksen. Eduksi katsotaan psykiatriseen hoitotyöhön liittyvä osaaminen ja koulutuksen kautta saatu tietotaito.

Kelpoisuusehtona on mielenterveyshoitajan tai lähihoitajan tutkinto. Tehtävässä on kahden (2) kuukauden koeaika. Lisäksi edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta.

Tehtäväkohtainen palkka on 2326 euroa/kk

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE -sopimuksen mukaisesti.

Työ alkaa 5.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Kysy ihmeessä lisää jos kiinnostuit:

Osaston 25 L ma. osastonhoitaja Noora Ntaba, puh. 050-5641749, noora.ntaba@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 2.8.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6490
  • 2.8.2022 - 17.8.2022 23:59
  • KuntaPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat