Skip to main content
test
Lähihoitaja - Rauman kaupunki

Me Raumalla haluamme, että ikääntyvät asiakkaamme saavat joka päivä parasta mahdollista hoitoa ja kokevat aitoa kohtaamista. Asiakaslähtöisyys on toimintamme peruspilareita.

Olemme ylpeitä monipuolisista ikääntyneiden palvelujen palveluistamme ja rohkeudestamme edelleen kehittää niitä. Ikääntyneiden palvelujen palvelualueelle on myönnetty ISO 9001:2015 standardin mukainen laatusertifikaatti. Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on Rauman kaupungin tärkein voimavara ja siksi kaupunki haluaa tukea henkilöstön hyvinvointia ja osaamisen kehittämistä. Henkilöstöetuina meillä on käytössä mm. ePassi.

Haluatko olla osana meidän tiimiämme? Oletko iloinen, sosiaalinen ja ulospäinsuuntautuva / reipas ja toimeen tarttuva sekä kiinnostunut työstä ikääntyneiden parissa? Silloin olet hakemamme henkilö. Jos haluat tehdä merkityksellistä työtä, älä epäröi, vaan laita hakemus tulemaan. Haluamme Sinut joukkoomme vahvistamaan raumalaista ikääntyneiden palvelujen ammattilaisten tiimiä.

Päivätoiminta on ikääntyneiden kotona asumista tukevaa, ryhmämuotoista palvelua. Tavoitteena on tukea ja edistää kokonaisvaltaisesti asiakkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä. Päivätoiminnan ryhmät ovat hoidollisia ryhmiä, joissa asiakkaat kohdataan yksilöllisesti toiminnallisin ja vuorovaikutuksellisin keinoin. Toiminnan sisällöissä työntekijät käyttävät omaa osaamistaan monipuolisesti ja asiakkaiden yksilölliset voimavarat ja tarpeet huomioiden. Musiikki, liikunta ja käsillä tekeminen ovat keskeinen osa päivätoiminnan arkea, jossa pyritään antamaan asiakkaille positiivisia kohdatuksi tulemisen kokemuksia.

Päivätoiminta siirtyy syksyllä 2022 uudistuneisiin tiloihin Kaunisjärven hyvinvointikeskukseen. Kehitämme toimintaamme yhteistyössä muiden hyvinvointikeskuksen toimijoiden kanssa. Monet asiakkaista ovat omaishoidon, kotihoidon tai lyhytaikaishoidon asiakkaita.

Työ on päivätyötä. Tiimiin kuuluu 5 lähihoitajaa, viriketoiminnanohjaaja ja palveluesimies. Työn aloittamisen ajankohta sopimuksen mukaan, viimeistään 1.9.2022.

Kelpoisuusehtona 26.6.2015/817 Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä mukainen kelpoisuus ja Valviran laillistus. Lääkehoidon osaaminen verkossa (LOVe) on oltava suoritettuna yksikön vaatimusten mukaisesti työsuhteen alkaessa tai viimeistään koeaikana. Kokemus ikääntyneiden parissa työskentelystä katsotaan eduksi. Edellytämme myös tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Hakemuksen jättäminen: Ensisijaisesti sähköisesti järjestelmän kautta (www.rauma.fi/rekry). Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää kirjallisena osoitteeseen: Rauman sosiaali- ja terveystoimiala, PL 283, 26101 Rauma. Kelpoisuustodistus ja työtodistukset esitettävä mahdollisessa haastattelussa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Silja Itkonen p. 040 180 9806 ja palvelupäällikkö Arja Kumpulainen p. 044 793 5258.

Lisätietoja

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Ikääntyneiden palvelut

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää, joista lähes 1000 työskentelee sosiaali- ja terveystoimialalla. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Steniuksenkatu 4, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat