Skip to main content
test
Lähihoitaja / Rauhaniemen sairaala S24 - Tampereen kaupunki

Rauhaniemen sairaalan Koivula-talo sijaitsee Koukkuniemen vanhainkodin alueella. Rauhaniemen sairaalan Koivula-talossa toimivat kuntoutusosastot S24, S25 ja S36. Rauhaniemen kuntoutusosastojen toiminta perustuu potilaan yksilölliseen hoito- ja kuntoutussuunnitelmaan, jonka lähtökohtana on kokonaisvaltainen gerontologinen toimintakyvyn arvio. Osasto S36 on 32-paikkainen sairaalaosasto, jossa tarjotaan sairaanhoitoa ja kuntoutusta sitä tarvitseville tamperelaisille ja orivesiläisille potilaille. Osastolle tullaan lähetteellä jatkohoitokoordinaattorien ohjaamana Hatanpään sairaalan ja TAYS:n eri osastoilta sekä Acutasta.

Haemme lähihoitajaa vakituiseen toimeen Rauhaniemen sairaalan kuntoutusosastolle S24. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähihoitajana työnkuvaasi kuuluvat tehtävät kuntoutusosastolla. Työskentelet sekä itsenäisesti että moniammatillisissa tiimeissä, yhteistyössä asiakkaiden ja heidän läheistensä kanssa. Työ on tavoitteellista, näyttöön perustuvaa ja asiakkaan hyvää elämää edistävää. Tehtävässä tarvitaan kuntouttavaa työotetta, oma-aloitteisuutta, motivoitunutta ja joustavaa asennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta sekä LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista (LOVe LOP, LOVe KIPU ja PKV-lääkelupa).

Eduksi katsotaan kiinnostus vanhustenhoitoon, valmiudet tiimityöskentelyyn ja joustavuus sekä hyvät yhteistyötaidot, yhteisöllisyys ja oma-aloitteisuus.

Lisätietoja tehtävästä antavat hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358, sirpa.antinmaa@tampere.fi ja
osastonhoitaja Johanna Jalonen, puh. 040 801 2503, johanna.jalonen@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 4.9.2022.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi,

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358, sirpa.antinmaa@tampere.fi ja
osastonhoitaja Johanna Jalonen, puh. 040 801 2503, johanna.jalonen@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Rauhaniemi S24

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Yksikön esittelyteksti lisätään Rekrytointipalveluissa.


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat