test

Lähihoitaja, Resurssihallinnan palvelut

Hakuaika päättyy  7.12.2023 14:00

Lähihoitaja, Resurssihallinnan palvelut, Kaksineuvoisen SOTE-keskuksen alue (Kauhava, Evijärvi)

Kaipaatko vaihtelevuutta työhösi ja mahdollisuutta työskennellä eri yksiköissä? Pidätkö muutoksista työssäsi? Meillä pääset varahenkilöstön lähihoitajana toteuttamaan haaveitasi kehittyvässä työyhteisössä.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella toimivan resurssipalveluyksikön tarkoituksena on varmistaa työvoiman saatavuus äkillisissä poissaolotapauksissa palvelualueemme eri yksiköissä. Sinulla on mahdollisuus tutustua eri toimipisteisiin ja pääset näin laajentamaan omaa ammattitaitoasi. Haemme tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen LÄHIHOITAJAA, joka on innostunut työskentelemään erilaisissa yksiköissä ja kehittämään monipuolisesti osaamistaan. Tulisit työskentelemään Kaksineuvoisen SOTE-keskuksen alueen varahenkilöstössä, jonka tiimiin kuuluu 15 muuta työntekijää.

Kotiyksikkö on Kauhavalla (Alahärmä, Kauhava, Kortesjärvi tai Ylihärmä) tai Evijärvellä ja se sovitaan erikseen valinnan jälkeen. Työskentely-yksikköinä voivat olla esimerkiksi sairaalaosasto, kotihoito, ikäihmisten tai kehitysvammaisten ympärivuorokautinen palveluasumisen yksikkö tai arviointiyksikkö. Kuuntelemme toiveitasi työskentely-yksikköjä sovittaessa.

Odotamme sinulta innostunutta asennetta työn tekemiseen, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, vahvaa sitoutumista sekä kykyä toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, yövuorot mahdollisia. Edellytämme ajokorttia ja autoa varahenkilöille. LOVe- lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa työsuhteen alussa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on lähihoitajan tutkinto tai vastaava alan aikaisempi ammatillinen tutkinto tai muu vastaava tutkinto. Huomioimme haussa loppuvaiheen opiskelijat pätevien hakijoiden puuttuessa. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Huolehdimme työhyvinvoinnistasi erilaisin keinoin. Pidämme säännöllisesti tiimipalavereita ja lähiesihenkilösi on helposti tavoitettavissa. Meillä pääset vaikuttamaan työvuorojesi suunnitteluun, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhdistämisen.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Peruspalkan lisäksi varahenkilöt saavat tehtäväkohtaisen kiertolisän. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Palveluvastaava, Outi Suominen
Puh. 040 18306398
outi.suominen@hyvaep.fi
Resurssipalvelupäällikkö, Sari Kuikka
Puh. 040 619 5542
sari.kuikka@hyvaep.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000.

Tutustu työnantajaan