Lähihoitaja, Resurssipalvelut

Hakuaika päättyy  11.8.2024 14:00

Resurssipalveluyksikössä lähihoitajan yhdeksän (9) vakituista toimea.

Kaipaatko vaihtelevuutta työhösi ja mahdollisuutta työskennellä eri yksiköissä? Pidätkö muutoksista työssäsi? Meillä pääset varahenkilöstön työntekijänä toteuttamaan haaveitasi kehittyvässä työyhteisössä.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella toimivan Resurssipalveluyksikön tarkoituksena on varmistaa työvoiman saatavuus äkillisissä poissaoloissa palvelualueemme eri yksiköissä. Haemme uuteen tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen yhdeksää (9) lähihoitajaa, jotka ovat innostuneita työskentelemään erilaisissa yksiköissä ja kehittämään monipuolisesti osaamistaan. Työskentelyalueenasi tulisi olemaan keskisen alueen (Seinäjoki, Isokyrö) ikäihmisten palveluiden varahenkilöstö.

Keskisen alueen ikäihmisten palveluihin kuuluu ympärivuorokautisen palveluasumisen, kuntouttavan lyhytaikaisen asumisen sekä kotihoidon yksiköitä. Sinun tehtävänäsi varahenkilöstössä on kiertää vähintään kolmea yksikköä, pääsääntöisesti palveluasumisen ja kuntouttavan lyhytaikaisen asumisen yksiköissä. Kuuntelemme toiveitasi kierrettävistä yksiköistä sekä niiden määrästä. Kiertoalueesi yksiköt varaavat työvuorosi sähköisestä varausjärjestelmästä. Teet siis työvuorosuunnitelman mukaisesti työvuoroja pääsääntöisesti yhdessä sovituissa yksiköissä.

Odotamme sinulta innostunutta asennetta työn tekemiseen, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, vahvaa sitoutumista sekä kykyä toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa. Edellytämme ajokorttia ja omaa autoa kiertäville varahenkilöille. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, yövuorot mahdollisia. LOVe- lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (Lain 559/1994 tai 817/2015 mukainen kelpoisuus) tai aikaisempi vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Huolehdimme työhyvinvoinnistasi erilaisin keinoin. Pidämme säännöllisesti tiimipalavereita ja lähiesihenkilösi on helposti tavoitettavissa. Meillä pääset vaikuttamaan työvuorojesi suunnitteluun, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhdistämisen.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023 § 28) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Haastattelut pidetään 27.8.24 ja 28.8.24

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Palveluvastaava Kati Klemola

puh. 040 6367602

kati.klemola@hyvaep.fi

(17.6.2024-12.7.2024)

Palveluvastaava Paula Korvala

puh. 044 425 5278

paula.korvala@hyvaep.fi

(15.7.2024-9.8.2024)

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan