Lähihoitaja (resurssipooli, etähoiva) - Lohjan kaupunki

Sinä haasteita rakastava ja monipuolisesta työnkuvasta pitävä lähihoitaja!

Haemme Ikääntyneiden palveluihin lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Tehtävä sijoittuu kotihoidon keskitettyjen palveluiden resurssipooliin.

Resurssipoolin lähihoitajan tehtävänäsi on paikata kotihoidon alueiden äkillisiä poissaoloja ja työ on liikkuvaa. Resurssipoolin työntekijöitä toimii kotihoidon alueiden lisäksi myös tarvittaessa kotihoidon etähoidossa ja kotiutustiimissä. Työpiste vaihtuu lähes päivittäin ja eri tehtäviin saa perehdytyksen. Resurssipoolin työntekijänä sinun on mahdollista vaikuttaa omiin työvuoroihin, työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Arvostamme hoitotyön osaamista, kehittämismyönteistä työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi arvostamme kykyä työskennellä useassa eri yksiköissä. Muodollisen kelpoisuuden lisäksi odotamme kokemusta vanhustyöstä, joustavuutta, ryhmätyöosaamista sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Hakijalta edellytetään Valviran rekisteröitymistodistusta. Toimeen valitun lähihoitajan lääkehoidon osaaminen varmistetaan LOVe- lääkehoidon tentillä ja näytöillä.

Kelpoisuusehto: Lähihoitaja tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan koulutus (laki 272/2005).

Peruspalkka on 2322,52€/kk, KVTES:n mukaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Työntekijöiltä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Haastattelut pidetään viikolla 40.

Hakuaikaa jatketaan 1.10.2021 asti.

Lisätietoja antavat kotihoidon aluevastaava (arkisin klo 8-15):
Katariina Pelkonen puh. 044 374 7643, katariina.pelkonen@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 1.10.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-289-21. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Kotona asumisen tuki
Osoite: Ojamonkatu 34, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat