Skip to main content
test
LÄHIHOITAJA, Riihikodon tehostettu palveluasuminen Hyrylä - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Tule huolehtimaan asukkaiden kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä sekä asukkaiden hyvän ja osallistavan virikkeellisen arjen mahdollistamisesta.

Haettava työ on monipuolista hoitotyötä, jossa on mahdollista kehittää omaa ammattitaitoa ja olla aktiivisena tiimin jäsenenä kehittämässä yksikön toimintaa.

Riihikodon tehostetun palveluasumisen yksikössä on viisi ryhmäkotia ja asukkaita on yhteensä 111; 95 tehostetun palveluasumisen-, 4 palveluasumisen- ja 12 lyhytaikaishoidon paikkaa. Toimintamme pohjautuu asukaslähtöisyyteen sekä toimintakykyä ylläpitävään ja edistävään työotteeseen sekä omahoitajuuteen. Toimintamme tavoitteena on, että asukas voi kokea elämänsä turvalliseksi, merkitykselliseksi ja arvokkaaksi. Työ on 3-vuorotyötä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisutilanteissa, ennakkoluulotonta ja avointa asennetta sekä kiinnostusta kehittää vanhustyötä. Eduksesi luemme kokemuksen muistisairaiden hoidosta, työskentelyn lyhytaikaisasiakkaiden parissa sekä Rai-osaamisen. Tehtävän hoitamiseksi edellytämme ammattinimike laillistettua lähihoitajan tutkintoa sekä hyvää suomen kielen suullista sekä kirjallista taitoa.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja mielenkiintoisen sekä haasteellisen. Työ on monipuolista hoitotyötä, jossa on mahdollista kehittää omaa ammattitaitoa ja olla aktiivisena tiimin jäsenenä kehittämässä yksikön toimintaa.

Palvelussuhteen tietoja:

  • Vakituinen työsuhde alkaen 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2333,86 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuva lisää.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä
Lisätiedot antavat hoitotyön esimiehet Milla Kauppinen, puh. 050 497 1978, milla.kauppinen@keusote.fi ja Niina Kantola-Leskinen, puh. 050 497 1976, niina.kantola-leskinen@keusote.fi

Hakuaika päättyy 14.7.2022 klo 14.00.

  • Kontaktoimme hakijoita jo hakuaikana.
Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat