Skip to main content
test

Haemme LÄHIHOITAJAA Ruoveden kotihoitoon.

Kotihoidossa työskentelee reilu, innokas ja sosiaalinen moniammatillinen yhteisö. Olemme uudistuva ja innovatiivinen yksikkö, kotihoitomme on itseohjautuva.

Edellytämme tehtävässä lähihoitajan koulutusta. Arvostamme kokemusta ikäihmisten hoidosta ja kotihoidon työstä. Työntekijämme ovat innostuneita ja sitoutuneita. Työssä tarvitaan hyviä sosiaalisia taitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta sekä rohkeutta tarttua haasteisiin. Lähihoitajat työskentelevät kahdessa vuorossa.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tule mukaan uudistuneeseen kotihoitoomme ja liity mukaan osaksi mahtavaa työyhteisöämme! Tarjoamme kehittyvän työn, jossa sinun on mahdollisuus vaikuttaa ja myös itse kehittyä työssäsi.

Mikäli kiinnostuit, kysy lisää ja lähetä hakemuksi Kuntarekryssä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Lisätietoja antaa kotihoidon palveluiden esimies Sanna Halvarsson, p. 044 715 1015, sp. sanna.halvarsson@keiturinsote.fi

Lisätietoja

https://www.keiturinsote.fi/
https://www.esitteemme.fi/keiturin_sote/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kotihoidon palveluiden esimies Sanna Halvarsson, p. 044 715 1015, sp. sanna.halvarsson@keiturinsote.fi

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy

Keiturin Sotessa työskentelee n. 450 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme myös tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.


Osoite: Hakatie 2 A 2, 34600 Ruovesi

Sinulle suositellut työpaikat