test

Lähihoitaja, Ruskahovi, Mäntyharju

Hakuaika päättyy  8.2.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ruskahovin palvelukeskukseen Mäntyharjulle 6.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ruskahovin palvelukeskus tarjoaa ikääntyneille henkilöille 38 ympärivuorokautista asukaspaikkaa, 10 yhteisöllisen asumisen paikkaa sekä 4 jaksohoitopaikkaa omaishoidettaville ikäihmisille. Palvelukeskusksessa toimii arkipäivisin myös päivätoiminta sekä kuntosaliryhmät.

Lähihoitajan tehtävänä on työskennellä yhtenä moniammatillisen tiimin jäsenenä. Hoitajat vastaavat asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Tarjoamiemme palveluiden lähtökohtana on ikääntyneen arvostaminen, itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen sekä yksilöllisiin tarpeisiin vastaaminen.

Lähihoitajalta toivomme osaamista erityisesti ikääntyneiden ja muistisairaiden asiakkaiden hoitotyöstä. Olet aidosti kiinnostunut ikääntyneiden hoidosta ja työotteesi on toimintakykyä ylläpitävää. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta ja luovuutta muuttuvissa olosuhteissa, vastuullisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto. Lisäksi edellytetään voimassa olevat LOVe-lääkeluvat tai niiden suorittaminen työsuhteen alkaessa.

Valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa asumispalveluyksikön esimies Elina Koivula, puh. 040 725 4263, elina.koivula@etelasavonha.fi.

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella. Tutustu työnantajaan