Skip to main content
test
Lähihoitaja / Ryhmäkoti Jukola - Tampereen kaupunki

Oletko etsimämme lähihoitaja Jukolan ryhmäkotiin?
Meillä on avoinna eri pituisia sijaisuuksia kesälle ja syksylle.

Koukkuniemen alueella olevat Impivaaran ja Jukolan ryhmäkodit ovat ensimmäisiä Tampereen kaupungin oman tuotannon tehostetun palveluasumisen koteja.
Ryhmäkodissa asukkailla on mahdollisuus osallistua virkistystoimintaan sekä elää ja osallistua kotinsa arkeen.

Lähihoitajana huolehdit asukkaiden perustarpeista. Toivomme sinun olevan iloinen ja innostunut kehittämään asukkaidemme elmää niin arkena kuin pyhänäkin.
Sijaisuuden kestosta ja ajankohdasta sovitaan erikseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja (sosiaali). Lisäksi sijaisuuteen voidaan valita lähihoitajaopiskelija, jolla on vaadittavat opintokokonaisuudet ja lääkehoito suoritettuna tai sairaanhoitaja/terveydenhoitaja-opiskelija, joilla on sairaanhoitajan tutkinnosta suoritettuna vähintään 60 op, ensimmäinen harjoittelu ja lääkehoito.

Arvostamme aiempaa kokemusta vanhusten hoidosta ja kinestetiikasta.

Tehtäviin edellytetään voimassaolevaa LOVe-tenttiä (Lop-, Kipu, PKV -osio) tai LOVe-tentin hyväksyttyä suorittamista ennen työsuhteen alkamista. Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä vastaava sairaanhoitaja Tiina Kolu, puh. 041 730 7190 tai etunimi.sukunimi@tampere.fi

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 31.8.2022

Meille voit hakea helposti Kuntarekryssä!
Olemme keventäneet hakulomaketta: Täytä vain yhteystietosi, kirjoita hakulomakkeen Lisätietoja-kohtaan lyhyt vapaamuotoinen hakemus ja liitä CV:si liitetiedostoihin. Voit halutessasi liittää myös muita tiedostoja.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Koukkuniemen asumispalvleut, Jukola

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat