Skip to main content
test
Lähihoitaja, ryhmäkotiin - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme neljää lähihoitajaa Aurinkolahden ryhmäkotiin vakituiseen työsuhteeseen.
Meillä pääset osaksi positiivista, innostunutta ja toisiaan tukevaa työyhteisöä. Haluamme perehdyttää sinut hyvin ja perehdytyksen suunnittelemme yksilöllisesti jokaisen tausta ja tarpeet huomioiden. Pyrimme työskentelemään Lean- toimintamallien mukaisesti. Meillä työyhteisö opettelee mm. autonomista työvuorosuunnittelua ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihisi ja tehtäviisi työpäiväsi aikana.

Työympäristönäsi on asiakkaan koti, jossa toteutetaan kuntouttavaa hoivatyötä. Työkavereinasi sinulla on moniammatillinen tiimi; sairaanhoitajia, sosionomeja, lähihoitajia.
Aurinkolahden koti koostuu kahdesta kerroksesta, joissa on mahdollisuus eriyttää toimintaa tarvittaessa vielä pienempiin osa-alueisiin. Kotimme sijaitsee kauniissa, maalaismiljöössä Aurinkolahdessa lähes meren äärellä ja käytettävissämme ovat julkiset kulkuvälineet. Työtä tehdään kolmessa vuorossa jokaisena viikonpäivänä.

Toivomme, että olet hyvä organisoimaan omaa työtäsi, kykenet työskentelemään muuttuvissa tilanteissa ja paineen alla, niin tiimissä kuin yksinkin pystyt tekemään myös päätöksiä ja sitoutumaan niihin. Asiakkaamme ovat haasteellisia, mutta perushoidonkin tulee sujua. Olet kiinnostunut uuden toiminnan kehittämisestä ja haluat olla luomassa uutta toimintamallia yhdessä työyhteisön ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Haluat työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä tehden kuntouttavaa ja asiakaslähtöistä hoivatyötä. Lähihoitajana pääset kehittymään ja kehittämään omaa osaamistasi vaihtuvan ja moninaisen asiakas- ja yhteistyöverkoston kanssa. Työnantajamme tukee lisäksi koulutusta ja mahdollisuudet koulutuksiin ovatkin monipuoliset.

Odotamme sinulta halua sitoutua uuden toimintamallin asiakaslähtöiseen kehittämiseen. Tämä edellyttää uutta ajattelua, epävarmuuden sietoa, sinnikkyyttä, joustavuutta, huumoria sekä ammatillista vahvuutta kehittyä ja kehittää omaa osaamistaan ja tiimin toimintaa.

Aloitus voi tapahtua joustavasti ja haastattelemmekin hakijoita jo hakuaikana.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä sekä ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Luemme eduksi toiminnan ja osaamisen näytöt lääkehoidon osalta sekä tiedon kehitysvammaisista asiakkaista, toki saat hyvän perehdytyksen ja tuemme sinua uudessa työssäsi.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/vammaiset/fi/asuminen/kehitysvammaisten-asumispalvelut/ryhmakodit/aurinkolahti

Tutustu työnantajaan
  • Helsingin kaupunki / Sosiaali- ja Terveystoimiala / Perhe- ja sosiaalipalvelut / Vammaisten asumispalvelut
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-01-573-22
  • 23.8.2022 tai sopimuksen mukaan
  • 2322,77 € / kk + lisät
  • 25.7.2022 - 22.8.2022 16:00
  • KuntaLähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Minna Hyvönen
Johtava ohjaaja
puh: 09 - 310 28709
minna.h.hyvonen@hel.fi
Parhaiten tavoitat minut arkisin klo 08-15 välisenä aikana
Soita ja tule käymään vaikkapa kahvilla, niin jutellaan uudesta työstäsi yksikössä
Aurinkolahden ryhmäkoti
Ivan Falinin kuja 3
00990 Helsinki
Humalistonkadun ryhmäkoti
Humalistonkatu 4
00250 Helsinki

Lisätietoja

Helsingin kaupunki / Sosiaali- ja Terveystoimiala / Perhe- ja sosiaalipalvelut / Vammaisten asumispalvelut

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Iva Falinin Kuja 3, 00990 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat