Lähihoitaja/sairaanhoitaja - NordLab

Haemme lähihoitajaa tai sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen NordLab Oulun aluelaboratorion Kuusamon yksikköön. Tehtävänkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, näytteenotto, näytteiden esikäsittelytehtävät sekä vierianalytiikka.

Arvostamme kiinnostusta ja työkokemusta laboratorioalalta sekä kokemusta verinäytteiden ottamisesta. Lisäksi arvostamme joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyvää yhteistyö- ja organisointitaitoa ja asiakaslähtöistä palveluhenkisyyttä. Työ on arkisin suoritettavaa päivätyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti (sairaanhoitaja) tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/94) mukainen pätevyys (lähihoitaja).

Noudatamme työsopimussuhteessa 4 kk koeaikaa. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Työtehtävän hoito voi edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta ja/tai työnantajan osoittaman auton ajamista.

Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta (työavain 375411) tai postitse liitteineen (mukaan tulee liittää jäljennökset tutkintotodistuksista) osoitettuna NordLabin kirjaamoon osoitteella NordLab Kirjaamo, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Kuoreen merkintä "Lähihoitaja/sairaanhoitaja, NordLab Kuusamo".

Lisätietoja

http://www.nordlab.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anu Ilmola, osastonhoitaja, anu.ilmola@nordlab.fi, puh. 040 635 6436
Jarno Lohilahti, vastaava laboratoriohoitaja, jarno.lohilahti@nordlab.fi, puh. 040 635 6499

Lisätietoja

NordLab, NordLab Oulu, Kliininen laboratorio, Kuusamo

NordLab on Pohjois-Suomen (Kajaanin, Kemin, Kokkolan, Oulun ja Rovaniemen) alueella 1.1.2013 toimintansa aloittanut kliinisen laboratorioalan organisaatio, jonka tehtävänä on tuottaa kliinisiä laboratoriopalveluja sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon käyttöön. Kansainvälisen tason tutkimustoimintamme sekä osallistumisemme kliinisen laboratorioalan kehittämisverkostoon mahdollistaa koko Pohjois-Suomen asukkaille modernit laboratoriopalvelut.


Osoite: Raistakantie 1 a, 93600 Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat